DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Hayat Sırları neden final yapıyor?

Hayat Sırları neden final yapıyor?

Star Tv’nin büyük umutlarla başlayan dizisi Hayat Sırları, reyting kurbanı oldu. Uzun süredir reytinglerde başarı elde etmesi beklenen dizinin final kararı aldığı açıklandı. Peki Hayat Sırları neden final yapıyor? Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Devrim Yakut, Olgun Toker ve Ecem Erkek paylaştığı Hayat Sırları dizisi, yeni sezona iddialı bir giriş yapmıştı. Fakat dizi

Star Tv’nin büyük umutlarla başlayan dizisi Hayat Sırları, reyting kurbanı oldu. Uzun süredir reytinglerde başarı elde etmesi beklenen dizinin final kararı aldığı açıklandı. Peki Hayat Sırları neden final yapıyor?

Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Devrim Yakut, Olgun Toker ve Ecem Erkek paylaştığı Hayat Sırları dizisi, yeni sezona iddialı bir giriş yapmıştı. Fakat dizi beklediği gibi büyük bir çıkış yakalayamadı. Televizyon dünyasında dizilerin rekabeti her geçen gün iyice büyüyor. Son zamanlarda reytinglerde başarı göstermeyen diziler için yapılan tek şey final kararı almak. Star Tv’nin sırlarla dolu dizisi Hayat Sırları da bu kervana katıldı. Oyuncu kadrosu ve konusunun bu sağlam olmasına karşı dizi neden final yapıyor? Hayat Sırları ne zaman final yapacak?

Hayat Sırları neden final yapıyor?

Star Tv ekranlarının yeni sezon için hazırladığı dizi Hayat Sırları’ndan kötü haber geldi. İstediği reyting oranına ulaşamayan dizi Hayat Sırları için final kararı alındı. Dizi önümüzdeki birkaç hafta içinde ekran yolcuğuna veda edecek. Dizi için final kararına gidilmesindeki nedenin Çarşamba günü yani Diriliş Ertuğrul’la aynı gün yayınlanmasının olduğu düşünülüyor. Diriliş Ertuğrul’un reyting sonuçları nda ilk sıralara yerleşmesi hemde izleyicinin büyük ilgi göstermesi diğer dizilere şans tanımıyor.

Sırlarla dolu aile hayatını konu alan dizinin finalinde neler yaşanacak? Hayat Sırları final bölümü ne zaman yayınlanacak? Hayat Sırları final bölümüne dair kanal yönetimi ve yapım şirketinden herhangi bir açıklama gelmedi. Fakat dizinin önümüzdeki son 2 3 bölümünden sonra final yapacağı söyleniyor. Final bölümü canlı izlemek için STAR TV CANLI İZLE adresini ziyaret edebilirsiniz. Canli tv sayesinden beğenerek izlediğiniz her diziyi internetten canlı olarak izleyebilirsiniz.