DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İçerde’nin 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı / Yeni bölüm nefes kesecek

İçerde’nin 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı / Yeni bölüm nefes kesecek

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Show Tv’nin İçerde dizisinin 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Reyting rekorlarını alt üst eden İçerde dizisinin 11. bölümünde neler olacak? Akın Işık’ın ölümünden sonra Al Yanak’ta öldürülecek mi? Dizi takipçilerinin kafasındaki tüm sorular yayınlanan yeni fragmanla son buluyor. İŞTE İÇERDE DİZİSİNİN 11. BÖLÜM FRAGMANI İÇERDE DİZİSİNİN 11. BÖLÜMÜNDE NELER

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Show Tv’nin İçerde dizisinin 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Reyting rekorlarını alt üst eden İçerde dizisinin 11. bölümünde neler olacak? Akın Işık’ın ölümünden sonra Al Yanak’ta öldürülecek mi? Dizi takipçilerinin kafasındaki tüm sorular yayınlanan yeni fragmanla son buluyor.

İŞTE İÇERDE DİZİSİNİN 11. BÖLÜM FRAGMANI

İÇERDE DİZİSİNİN 11. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Dizinin yeni bölümünde de heyecan zirvede olacak. Celal’i öldürmek isteyen Akın Işık ve Al yanağın planını Sarp bozmuştu. Celal kendisini ölümden kurtaran Sarp’ı en has adamı ilan eder. Sarp’tan ilk günden beri şüphe duyan Davut, Celal’in kararı karşısında çok sinirlenir. Mert ve Sarp geçmişin peşinden koşmaya devam eder. Ayrıca yeni bölüm fragmanında Mert ve küçükken onu kaçırıp eziyet adam karşılaşırlar. Şüphesiz ki ‘İçerde’ dizisi takipçilerini heyecan dolu bir bölüm bekliyor. İçerde’nin 11. bölüm fragmanı şimdilik bu kadar ayrıntı veriyor.  Bakalım dizinin yeni bölümünde neler olacak.

İÇERDE’NİN 10. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Dizinin geçtiğimiz pazartesi günü yayınlanan 10. bölümünde izleyici resmen ekrana kilitlendi. Heyecanın eksik olmadığı bölümde Mestan’ın ölümünden sorumlu tutulan Sarp, cinayeti kimin işlediğini öğrenir. Cinayetin arkasındaki Akın Işık (Köstenceli) ve Al Yanak, Celal’i öldürmek için arabasına bomba yerleştirirler. İkilinin planlarından haberdar olan Sarp, ölümü göze alıp Celal’in yanına gider ve her şeyi anlatır. Celal, Sarp’ın söylediklerini duyduktan sonra şaşkına döner. Köstenceli’nin kendisini öldürme planından haberdar olan Celal, yeni bir oyun planlar ve herkes Celal’i öldü olarak bilmektedir. Ancak Köstenceli zeki bir adamdır. Celal’in ölmediğini anlayan Köstenceli yeni bir plan yapar ve Celal’i tuzağa düşürür. Köstenceli’yi takip eden Mert, Celal’i Köstenceli’nin elinden alır. Artık intikam zamanı Celal’dedir. Köstenceli’yi kendisine hediye ettiği çakmakla öldürmeye söz veren Celal dediğini yapar. Köstenceli’nin evine gider ve arabasına benzin dökerek Köstenceli’yi arabanın içinde yakarak öldürür.icerde-dizisi-1Hem reytinglerde hem de sosyal medyada en çok izlenen ve en çok konuşulanlar arasına adını başarıyla yazdıran ‘İçerde’ dizisi başarıya doymuyor. Heyecanın eksik olmadığı dizinin yeni bölümlerinde neler olacak izleyip hep beraber göreceğiz.

İÇERDE DİZİSİNDE KİM KİMDİR?

Çağatay Ulusoy – SarpAras Bulut İynemli –MertÇetin Tekindor – CelalMustafa Uğurlu – YusufBensu Soral – MelekDamla Colbay – EylemRıza Kocaoğlu – Davut