DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İvana Sert neden kovuldu? İşte Benim Stilim’de büyük şok..

İvana Sert neden kovuldu? İşte Benim Stilim’de büyük şok..

İvana Sert neden kovuldu ? TV8 ekranlarının en çok izlenen moda programı olan İşte Benim Stilim’de büyük şok! Program içerisinde yaşanan tartışmalar sonucu İvana Sert kovuldu. İşte Benim Stilim programında fırtınalar esti. Jüri üyelerinin kavgasına kanal son noktayı koydu. İvana Sert ve Nur Yerlitaş arasındaki tatsızlık kötü haberle sonuçlandı. Kanal bu tartışmada Nur Yerlitaş’ın yanında

İvana Sert neden kovuldu ? TV8 ekranlarının en çok izlenen moda programı olan İşte Benim Stilim’de büyük şok! Program içerisinde yaşanan tartışmalar sonucu İvana Sert kovuldu.

İşte Benim Stilim programında fırtınalar esti. Jüri üyelerinin kavgasına kanal son noktayı koydu. İvana Sert ve Nur Yerlitaş arasındaki tatsızlık kötü haberle sonuçlandı. Kanal bu tartışmada Nur Yerlitaş’ın yanında durduğu açıklandı. Yaşanan olaylar sonrasında Nur Yerlitaş ile tartışan İvana Sert işten kovuldu.

İvana Sert neden kovuldu?

İşte Benim Stilim’in çekimleri İvana Sert’siz devam ediyor. İvana Sert’in yerine de başkabir jüri adayının alınacağı açıklandı. Güzelliği ile göz dolduran İvana Sert’in yerine kim geleceği ise henüz bilinmiyor.  Devam eden çekimlere bugün konuk olarak Hakan Ural davet edildi. Nur Yerlitaş’ı haklı bulan yapım ekibi tartışmanın ardından ‘Giden gitsin’ yorumunu yaptı. Yapım ekibi aldığı karar ile İvana Sert’e veda edildi.

İvana Sert neden kovuldu

İvana Sert : “Namaz kılıyorum”

Bülent Ersoy, Muazzez Ersoy, Ivana Sert, Murat Kurşun, Gökhan Tepe, Ragga Oktay, İvana Sert ve Ayla Çelik gibi ünlü iftar yemeğinde bir araya geldi.İftar yemeği için toplanan ünlü isimler, okunan ezan sonrası Bülent Ersoy’un duasıyla oruçlarını açtı.Sert’in de ellerini açıp dua etmesi üzerine muhabirler Müslüman olup olmadığını sordu. Sert, “Müslüman olmadım ama namaz kılıyorum” diye yanıt verdi.