DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kerimcan Durmaz fena yakalandı

Kerimcan Durmaz fena yakalandı

İnstagram fenomeni Kerimcan Durmaz fena yakalandı. Kerimcan Durmaz’ın ehliyeti olmadığı ortaya çıktı. Sosyal medyadaki paylaşımları ile bir anda ünlenen isim Kerimcan Durmaz’ın ehliyeti olmadığı ortaya çıktı. Sosyal medya hesaplarından paylaştığı otomobilde hız yaparken çektiği videolar olay olmuştu. Bu paylaşımlardan sonra gerçek ortaya çıktı. Bu videoları çekerken insanların hayatını tehlikeye attığını ve ehliyeti olmadığı öğrenildi. Kerimcan Durmaz

İnstagram fenomeni Kerimcan Durmaz fena yakalandı. Kerimcan Durmaz’ın ehliyeti olmadığı ortaya çıktı.

Sosyal medyadaki paylaşımları ile bir anda ünlenen isim Kerimcan Durmaz’ın ehliyeti olmadığı ortaya çıktı. Sosyal medya hesaplarından paylaştığı otomobilde hız yaparken çektiği videolar olay olmuştu. Bu paylaşımlardan sonra gerçek ortaya çıktı. Bu videoları çekerken insanların hayatını tehlikeye attığını ve ehliyeti olmadığı öğrenildi.

Kerimcan Durmaz fena yakalandı

Kerimcan Durmaz fena yakalandı

Konu ile ilgili olarak Habertürk’ün haberine göre, İstanbul trafiğinde ehliyetsiz çıktığı ve ehliyet almak için de hiçbir başvuruda bulunmadığı belirtildi. Ehliyetsiz trafiğe çıkan Kerimcan Durmaz’ın bu zamana kadar şans eseri hiç trafik kontrolüne yakalanmadığı aktarıldı. Sosyal medya fenomenliğinden sonra DJ’liğe soyunan Kerimcan Durmaz, Sabri Sarıoğlu’nun eşi Yağmur Sarıoğlu’nun Lamborghini’siyle hız yaparken çektiği videoları da paylaşıyor.