DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı (27 Mart 2017) |  Kemal yakalanacak mı?

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı (27 Mart 2017) | Kemal yakalanacak mı?

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı yayınladı mı? 27 Mart 2017 Kırgın Çiçekler’de neler olacak? Kemal yeni bölümde yakalanacak mı? Kırgın Çiçekler dizisinin resmen kabusu olan Kemal her geçe gün kızların başına bela olmaya devam ediyor. Atakan ile Eylül kaçarken onları yakalayıp kötü bir son hazırladı. Atakan’ı döverek öldüren Kemal, Eylül’ü alıp kaçtı. Issız bir yerdeki

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı yayınladı mı? 27 Mart 2017 Kırgın Çiçekler’de neler olacak? Kemal yeni bölümde yakalanacak mı?

Kırgın Çiçekler dizisinin resmen kabusu olan Kemal her geçe gün kızların başına bela olmaya devam ediyor. Atakan ile Eylül kaçarken onları yakalayıp kötü bir son hazırladı. Atakan’ı döverek öldüren Kemal, Eylül’ü alıp kaçtı. Issız bir yerdeki eve kilitlediği Eylül’ü günlerce sakladı. Uzun uğraşların sonucunda da Eylül’ü kurtarabildiler. Fakat Kemal belası peşlerini bırakmadı.

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı

Hem adam öldürmekten hemde kız kaçırmaktan aranan Kemal, tanınmamak için kılık değiştirdi. Songül ile Güney’in peşini bırakmayan annesi Selin ise Güney’i yıldırmaya çalışıyor. Bakalım Güney ve Songül’ün evlilikleri ne kadar sürecek? Eylül ise Ceren ve Serkan’ın arasında yaşananları öğrenince büyük bir şok geçirdi. Ve Serkan acı gerçeği Eylül’ün yüzüne vurdu. Mesude de Kemal’e oyun oynadığını düşündü ama Kemal’e baş gelemedi. Kemal, çocuğu kaçırabilecek mi?

Kırgın Çiçekler son bölümde yaşananlar

Kemal’den kurtulmak için kaçan Eylül, Kemal’in elinden kurtulamaz. Ancak polisin sorgusunda tüm suçlamaları reddeden Kemal, bir süre Eylül’ün yanına gitmez. Mesude ise Kemal’e cezasını vermek için ayağa kalkabildiğini ona farkettirmez. Güney ise Songül’ü kaybetmemek adına ona evlenme teklifi eder. Cemre İle Serkan ise Eylül’ü bulmak isterken Kemal’in tuzağına düşerek ölüme terk edilirler.