DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kışın güzel giyinmek mümkün

Kışın güzel giyinmek mümkün

Kış aylarında soğuk havanın etkisiyle hem şık giyinmek hem de üşümemek bazen çok zor olabiliyor. Ancak soğuk havalar gözünüzü korkutmasın, kışın güzel giyinmek ve de üşümemek mümkün. Sizin için hazırladığımız önerilerle tüm kışı rahat, şık ve sıcacık geçirebilirsiniz. **Rahat ve sıcak Rahat, sıcak ve aynı zamanda şık bir görünüm elde etmek için kalın düz renkli

Kış aylarında soğuk havanın etkisiyle hem şık giyinmek hem de üşümemek bazen çok zor olabiliyor. Ancak soğuk havalar gözünüzü korkutmasın, kışın güzel giyinmek ve de üşümemek mümkün. Sizin için hazırladığımız önerilerle tüm kışı rahat, şık ve sıcacık geçirebilirsiniz.

**Rahat ve sıcak

Rahat, sıcak ve aynı zamanda şık bir görünüm elde etmek için kalın düz renkli kazağınızı şık bir kumaş pantolonla tamamlayın. Hava durumuna göre üzerinize kalın bir kaban tercih edebilirsiniz. Elde tutulan bir çanta da kıyafetinizin şıklığını destekleyecektir.

**Hanım hanımcık    kislik-elbise

Hanım hanımcık bir görünümle de şık olabilirsiniz. Kalın ancak kaba olmayan şık düz renk bir elbisenizin altına kalın çoraplarınızı giyin ve kışa uygun babetlerle kıyafetinizi tamamlayın. Dilerseniz ayakkabı yerine yuvarlak burunlu kısa bir botta kullanabilirsiniz. Kıyafetinizi uygun renkte bir kabanla tamamlayarak, görünümünüze sevimlilik katabilirsiniz. Minik el çantası ve zarif takılarla şıklığınıza şıklık katın.

**Sade ve şık

Eğer sade ama şık görünmek istiyorsanız severek giydiğiniz kot pantolonunuzu düz renk bir trikoyla tamamlayabilirsiniz. Trikonuzun renginizi keyfinize, psikolojinize ya da ortamın resmiyetine göre değiştirebilirsiniz. Sadeliğinize biraz renk katmak için desenli bir çanta kullanabilirsiniz. Son olarak da kıyafetinizi şık bir spor ayakkabı ile tamamlayabilirsiniz.   kot-kazak

**Rahat ve günlük

Kot pantolonunuzu ekoseli bir gömlekle tamamlayın. Gömleğinizin üzerine siyah deri ceket giyebilirsiniz. Kıyafetinizi spor bir bot ile tamamlayın. Fazla desenli olmayan bej tonlarında sade bir çanta kullanmanız iyi olur.

**Sevimli ve sade

Kışın güzel giyinmek ayrıca sevimli ve sade olmak mı istiyorsunuz? Bunun içinde kazak ve etek ikilisini kullanmalısınız. Volanlı eteğinizi kalın örgü kazağınızla tamamlayabilirsiniz. Koyu tonlarda kısa bir kaban şıklığınızı tamamlayacaktır.

**Renkli ve enerjik

Kış için aranan ikili. Açık mavi kotunuzu şeker pembesi yada gök mavisi kazak ya da triko ile tamamlayın. Boynunuza alacağınız bir fularla hem şık hem de rahat görünebilirsiniz. Kabanınızla uyumlu tonlarda bir fular tercih etmeniz daha hoş bir görüntü oluşturacaktır. Çantanızı ten rengi tonlarında tercih etmeniz şıklığınızı daha da arttıracaktır.

Şimdi de sizlere şıklığınıza faydası olacağını düşündüğümüz birkaç öneri:

*Kıyafetlerinizi bir gece önceden hazırlayın.*Her zaman ”Son Dakika” programları için şık bir kıyafet kombininiz olsun.*Şıklığınız için ayakkabılarınıza özen gösterin*Çok güvendiğiniz garanti kombinlerinizi tekrar gözden geçirin. Ara sıra yenileyin.* Kendiniz için giyinin, diğer insanlar için değil.*Çok beğendiğiniz kombinlerin resimlerini saklayın.*Düz renk kıyafetler seçtiğinizde renkli bir parçayla havanızı değiştirin.*Kararsız kaldığınız zaman kurtarıcı parçanız kot pantolonunuz olsun.*Tek renk giyinerek dikkat çekici olabilirsiniz.*Kıyafetinizin sıradan olduğunu hissettiğinizde, saçlarınız çok daha güzel olsun.