DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur’da ölüm haberi | 8 Şubat Kısmetse Olur fragmanı

Kısmetse Olur’da ölüm haberi | 8 Şubat Kısmetse Olur fragmanı

Kısmetse Olur bu kez ölüm haberi ile sallandı. Gelinler evine gelen mektup taşları yerinden oynattı. Kısmetse Olur’da ölüm haberi kimden geldi?Kanal D ekranlarında her gün ilgiyle izlenen Kısmetse Olur’da bir ilk yaşanıyor. Kısmetse Olur evine gelen ölüm haberi tüm adaylar şoka uğradı. Gelinler evine geçtiğimiz haftalarda girmiş ve Akın’a talip olan aday Merve’nin hayalleri suya düşmüştü.

Kısmetse Olur bu kez ölüm haberi ile sallandı. Gelinler evine gelen mektup taşları yerinden oynattı. Kısmetse Olur’da ölüm haberi kimden geldi?Kanal D ekranlarında her gün ilgiyle izlenen Kısmetse Olur’da bir ilk yaşanıyor. Kısmetse Olur evine gelen ölüm haberi tüm adaylar şoka uğradı. Gelinler evine geçtiğimiz haftalarda girmiş ve Akın’a talip olan aday Merve’nin hayalleri suya düşmüştü. Akın ile bir yola giremeyen Merve, şansını Barış ile denedi ama malesef onunla da bir yola giremedi. Evde mutluluğu aramaya gelen gelin adayı Merve’ye acı haber geldi. Gelinler evine gelen mektubu okuyan Sibel, bir ölüm haberi ile karşılaştı.

Kısmetse Olur’da ölüm haberi

Eve gelen mektupta Merve’nin babasının vefat haberi vardı. Merve aldığı bu haber ile adeta yıkıldı. Diğer adaylar ise bu duruma çok üzüldü. Haberi alan Merve evi terk etti. Bu olay da Kısmetse Olur tarihinde bir ilk oldu.

8 Şubat 2017 Kısmetse Olur 352. Bölüm Fragmanı

8 Şubat 2017 Kısmetse Olur 352. bölüm fragmanı yayınlandı. 8 Şubat’da Kısmetse Olur’da neler yaşanacak? Herkesin merak ettiği tek bir soru var ‘Adnan ve Didem barışacak mı?’.Kısmetse Olur bu hafta Adnan ve Didem’in ayrılık rüzgarları ile sallandı. Dün tartışma esnasında yüzüğü atan Didem yaptıklarından pişman oldu. Adnan ise bu ayrılık kararının üzerine gidiyordu. Adnan ilk önce Didem’in ona aldığı yüzüğü götürüp kendisine geri verdi. Adnan’dan bu davranışı beklemeyen Didem ise sinir krizi geçirdi ve onsuz olamayacağını anlayarak gözyaşlarına boğuldu. İkili arasındaki bu ayrılık kararı tüm adayları derinden etkiledi.

TIKLA iZLE