DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Sıla, trafik kazası geçirdi! Sıla’nın son durumu

Sıla, trafik kazası geçirdi! Sıla’nın son durumu

Sıla, trafik kazası geçirdi! Sıla’nın son durumu Sakarya’da meydana gelen trafik kazasında Sıla’dan kötü haber geldi. Ünlü şarkıcı Sıla’nın da aralarında bulunduğu trafik kazasında 3 kişi hafif bir şekilde yaralandı. Sıla, trafik kazası geçirdi! Sıla’nın son durumu TEM otoyolundan Ankara yönüne giden İsmail Serkan Güney’in kullandığı 34 ZG 1593 plakalı cip, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda

Sıla, trafik kazası geçirdi! Sıla’nın son durumu Sakarya’da meydana gelen trafik kazasında Sıla’dan kötü haber geldi. Ünlü şarkıcı Sıla’nın da aralarında bulunduğu trafik kazasında 3 kişi hafif bir şekilde yaralandı.

Sıla, trafik kazası geçirdi! Sıla’nın son durumu

TEM otoyolundan Ankara yönüne giden İsmail Serkan Güney’in kullandığı 34 ZG 1593 plakalı cip, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yoldan çıkarak kazaya neden oldu.Kaza sırasında araçta bulunan Sıla Gençoğlu, Hande Kızıl, Büşra Sarıkaya yaralanarak atlatırken sürücü Güney ise yaralanmadan kazayı atlattı.Hafif bir şekilde yaralanan Sıla Gençoğlu ambulans ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine götürüldü.Kazadan saatler öncesinde makyajsız hali ile instagram’da fotoğrafını paylaşan Sıla, ‘Yanım sevgilim varmış gibi çek panpa’ mesajını vermişti.