DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Star TV’nin yeni dizisi Nefes Nefese!

Star TV’nin yeni dizisi Nefes Nefese!

Star Tv ekranları bu sezona birbirinden iddialı diziler ile giriş yapıyor. En yeni dizi ise usta yönetmen Uğur Yücel’den geliyor. TMC Film imzalı dizinin adı Nefes Nefese. Peki Nefes Nefese ne zaman başlayacak? Nefes Nefese tanıtım fragmanı.. Star Tv yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmıştı. Hızını kesmeden devam eden Star Tv, birbirinden iddialı dizileri

Star Tv ekranları bu sezona birbirinden iddialı diziler ile giriş yapıyor. En yeni dizi ise usta yönetmen Uğur Yücel’den geliyor. TMC Film imzalı dizinin adı Nefes Nefese. Peki Nefes Nefese ne zaman başlayacak? Nefes Nefese tanıtım fragmanı..

Star Tv yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmıştı. Hızını kesmeden devam eden Star Tv, birbirinden iddialı dizileri izleyicisi ile buluşturmaya devam ediyor. İşte Star Tv’nin en yeni ve en iddialı dizisi Nefes Nefese’nin ilk tanıtım fragmanı, Nefes Nefese’nin oyuncu kadrosu, Nefes Nefese’nin yayın tarihi..

Star TV’nin yeni dizisi Nefes Nefese!

TMC Film imzalı dizinin yönetmen koltuğunda usta isim Uğur Yücel oturuyor. Sadece yönetmenlikle kalmayan Uğur Yücel, dizinin başrolü olacak. Uğur Yücel’e Melisa Şenolsun, Şükrü Özyıldız, Şebnem Hassanisoughi, Ezgi Şenler, Caner Şahin, Gülçin Santırcıoğlu ve Deniz Hamzaoğlu eşlik edecek. Büyük heyecanla beklenen dizinin ne zaman başlayacağına dair net bir açıklama yapılmadı. Reyting sıralamasında nasıl bir başarı gösterecek? Nefes Nefese dizisinin tüm bölümlerini canli tv üzerinden canli ve kesintisiz olarak takip edebilirsiniz.

Adını tüm dünyaya duyurmuş yazar Ayşe Kulin’in Nefes Nefese adlı ölümsüz eserini ekranlara getiren Uğur Yücel, izleyiciler üzerinden heyecan uyandırdı. Nadide eser Nefes Nefese, İkinci Dünya Savaşı dönemini konu alıyor. Yılın en iyi drama dizisi olma hayali ile ekranlara gelecek olan dizinin Şubat ayının sonlarına doğru ekranlara geleceği düşünülüyor. Star Tv canli izle.

Nefes Nefese’nin konusu

  • ‘Baba kız hikayesi olan dizi, babası ile yerleşik düzende olan bir adam ve annesini arayan bir kadının Antakya’da yollarının kesiştiğini anlatıyor. Üstüne üstelik işine içine Suriye ve yasa dışı örgütler de giriyor.’

Nefes Nefese oyuncu kadrosu

UĞUR YÜCEL

ŞÜKRÜ ÖZYILDI

MELİSA ŞENOLSUN

EZGİ ŞENLER

GÜLÇİN SANTIRCIOĞLU

CANER ŞAHİN

DENİZ HAMZAOĞLU

ŞEBNEM HASSANİSOUGHİ

NİK XHELILAJ

Nefes Nefese ilk tanıtım fragmanıIFrame