DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Tolga Sarıtaş (Yavuz Komutan)’dan Gesi Bağları..

Tolga Sarıtaş (Yavuz Komutan)’dan Gesi Bağları..

Star TV ekranlarında çok kısa bir süre içerisinde izleyicinin vazgeçilmezi haline gelen Söz dizisinde heyecan bir türlü bitmiyor. Pazartesi akşamları reytingleri delip geçen dizinin bu haftaki bölümü izleyicinin ağızını açıkta bırakacak. Dizinin başrollerinden olan Yavuz Komutan ile ilgili gerçeklerin ortaya çıkacağı Söz 27. bölümü canlı izlemek için Star Tv canli izle adresini canlı izleyebilirsiniz.. Dizinin

Star TV ekranlarında çok kısa bir süre içerisinde izleyicinin vazgeçilmezi haline gelen Söz dizisinde heyecan bir türlü bitmiyor. Pazartesi akşamları reytingleri delip geçen dizinin bu haftaki bölümü izleyicinin ağızını açıkta bırakacak. Dizinin başrollerinden olan Yavuz Komutan ile ilgili gerçeklerin ortaya çıkacağı Söz 27. bölümü canlı izlemek için Star Tv canli izle adresini canlı izleyebilirsiniz..

Dizinin en başından bu yana gizemli bir hayatının olmasının yanı sıra aile hakkında kimseye tek bir söz ettirmeyen Yavuz’un geçmişi gözler önüne seriliyor. Son bölümlerde annesinin intihar etmediği teröristler tarafından öldürüldüğünü öğrenen Yavuz, daha bunun etkisini atlatamadan bir şok daha yaşıyor. Dizi hakkında bir sürü iddia ortaya atılmıştı. İlk zamanlarda Yavuz’un babasının Çolak olduğu düşünülüyordu. Fakat bu iddia çok geçmeden çürüdü. Sonrasında da Agah’ın Yavuz’un babası olduğu iddia edildi. Art arda yaşanan olaylar ve bölümlerle ile de bu iddia gerçeklik kazandı. Son yayınlanan yeni bölüm fragmanın da Agah’ın Yavuz’a ‘OĞLUM’ dediği duyuluyor. Fragmanı izleyen vatandaşların duydukları bu söz karşısında ağızları açıkta kalıyor. Heyecan ve dram yüklü yeni bölümü Star TV canli izle adresinden kesintisiz izleyebilirsiniz.

Tolga Sarıtaş (Yavuz Komutan)’dan Gesi Bağları

Söz’ün 27. bölüm fragmanında dikkatleri çeken bir olay daha vardı. Yeni bölüm fragmanına, yakışıklı oyuncunun ‘Gesi Bağları’ türküsünü seslendirmesi damga vurdu. Sarıtaş’ın ‘Gesi Bağları’ yorumu, sosyal medyada büyük beğeni topladı. ‘Söz’ dizisi, yeni bölümüyle 25 Aralık Pazartesi günü saat 20:00’da Star TV‘de ekrana gelecek.

GESİ BAĞLARI

Gesi Bağları’nda dolanıyorum
Yitirdiğim yarimi aman aranıyorum
Bir çift selamına güveniyorum

Gel otur yanıma hallerimi söyleyim
Halimden bilmiyor ben o yari neyleyim

Gesi Bağları’ndan gelsin geçilsin
Kurulsun masalar rakı konyak içilsin
Herkes sevdiğini alsın seçilsin

Atma anam atma şu dağların ardına
Kimseler yanmasın anam yansın derdime

Gesi Bağları’nda üç top gülüm var
Hey Allah’tan korkmaz sana bana ölüm var
Ölüm varsa şu dünyada zulüm var

Gel otur yanıma hallerimi söyleyim
Halimden bilmiyor ben o yari neyleyim