DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Türkiye, Rusya’dan kredi istedi!

Türkiye, Rusya’dan kredi istedi!

Rusya’nın devlet savunma şirketi olan Rostec’den bomba Türkiye açıklaması geldi. Sergey Çemezov, ‘Türkiye, Rusya’dan kredi istedi.’ dedi. Savunma şirketi Rostec’in Genel Müdürü Sergey Çemezov gündeme damga vuracak açıklamalarda bulundu. Sergey Çemezov, iki ülke arasında S-400 füze savunma sistemi satın alımına ilişkin görüşmeler yapıldığını belirtti. Genel Müdürü Sergey Çemezov, “Türkiye Moskova’ya kredi almak istediğini belirtti, ancak konu henüz çözüme

Rusya’nın devlet savunma şirketi olan Rostec’den bomba Türkiye açıklaması geldi. Sergey Çemezov, ‘Türkiye, Rusya’dan kredi istedi.’ dedi.

Savunma şirketi Rostec’in Genel Müdürü Sergey Çemezov gündeme damga vuracak açıklamalarda bulundu. Sergey Çemezov, iki ülke arasında S-400 füze savunma sistemi satın alımına ilişkin görüşmeler yapıldığını belirtti. Genel Müdürü Sergey Çemezov, “Türkiye Moskova’ya kredi almak istediğini belirtti, ancak konu henüz çözüme kavuşmadı. Maliye bakanlıkları arasında görüşmeler gerçekleştiriliyor” dedi.

Türkiye, Rusya’dan kredi istedi!

Türkiye, Rusya'dan kredi istedi

Sergey Çemezov konu ile ilgili olarak Rossiya 24 televizyonuna yaptığı konuşmada Rusya ve Türkiye arasında S-400 füze savunma sisteminin alınmasına yönelik görüşmelerin yapıldığını açıkladı. Dünyaca ünlü haber basını olan Sputniknews ise Çemezov’un açıklamalarında Türkiye’nin Rusya’dan kredi istediğini söyledi. Sergey Çemezov’un konuşmasının devamı ise şöyle,

“Türkiye Moskova’ya kredi almak istediğini belirtti, ancak konu henüz çözüme kavuşmadı. Maliye bakanlıkları arasında görüşmeler gerçekleştiriliyor. Anlaşma imzalandığında ve kredi miktarı üzerinde bir karara varıldığında S-400’ün de aralarında bulunduğu silahların sevkiyatı için anlaşma imzalayacağız.”