DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
O ülkeden Türkiye’ye tam destek!

O ülkeden Türkiye’ye tam destek!

Kardeş ülke Azerbaycan’dan Türkiye’ye tam destek geldi. Azeri Milletvekil Ganire Paşayeva, Hollanda’nın bakanlarımıza karşı takındığı tavırı eleştirdi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuoğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı  Fatma Betül Sayan Kaya’nın Hollanda’da yaşadığı skandalı değerlendiren Azeri Milletvekil Ganire Paşayeva sert tepki gösterdi. Hollanda’nın bakanlarımıza karşı takındığı tavrı ‘Hollanda haddini bilsin’ sözleri ile eleştirdi. Türk bakanlara

Kardeş ülke Azerbaycan’dan Türkiye’ye tam destek geldi. Azeri Milletvekil Ganire Paşayeva, Hollanda’nın bakanlarımıza karşı takındığı tavırı eleştirdi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuoğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı  Fatma Betül Sayan Kaya’nın Hollanda’da yaşadığı skandalı değerlendiren Azeri Milletvekil Ganire Paşayeva sert tepki gösterdi. Hollanda’nın bakanlarımıza karşı takındığı tavrı ‘Hollanda haddini bilsin’ sözleri ile eleştirdi. Türk bakanlara yapılan bu saygısızlığın tüm dünya üzerindeki Türkler tarafından sert bir şekilde kınandığını ifade etti.

Kardeş ülke Azerbaycan'dan Türkiye'ye tam destek geldi. Azeri Milletvekil Ganire Paşayeva, Hollanda'nın bakanlarımıza karşı takındığı tavırı eleştirdi.

O ülkeden Türkiye’ye tam destek!

Azeri Milletvekil Ganire Paşayeva, “Hollanda’da sokaklara inen insanlara uygulanan şiddetin akıl almaz bir durum olduğunu” aktardıktan sonra “Buradan şunu anlıyoruz ki, Hollanda İslamofobinin ve Türkofobinin ne derecede arttığını gözler önüne sermiştir” diye de vurguladı.

Ganira Paşayeva’nın konuşması

Hollanda’da bazı grupların Türkiye aleyhine çalışan güçlere destek vermesinden sonra yaşanılan bu üzücü olay, Türkiye’deki insanlarımız kadar Azerbaycan’ı ve diğer kardeş cumhuriyet ve toplumları da üzmüştür. Biz Hollanda yetkililerinden bu olayla ilgili özür dilemelerini bekliyoruz.

“BİZ TÜRKİYE’NİN YANINDAYIZ”

Çünkü bu gerginliğin daha da tırmanması Hollanda-Türkiye ilişkileri ile beraber Avrupa’da gerginliği artırabilir, ki bunun sonucu daha da üzücü olabilir. Biz her zaman kardeş Türkiye’nin yanındayız.