DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Yılın en iyi çıkış yapan ismi bıçaklı saldırıya uğradı!

Yılın en iyi çıkış yapan ismi bıçaklı saldırıya uğradı!

Bu yıla ‘Cevapsız Çınlama’ şarkısı ile tozu dumana katan ve yılın en iyi çıkış yapan ismi bıçaklı saldırıya uğradı. Bıçaklı saldırıya uğradı! 2016 yılının tozunu dumana katan listelerin başında yer alan ‘Cevapsız Çınlama’ şarkısının bestecisi DJ Emrah Karaduman bıçaklı saldırıya uğradı. Olay program için gittiği Eskişehir’de gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Genç bestesi Emrah

Bu yıla ‘Cevapsız Çınlama’ şarkısı ile tozu dumana katan ve yılın en iyi çıkış yapan ismi bıçaklı saldırıya uğradı.

Bıçaklı saldırıya uğradı!

2016 yılının tozunu dumana katan listelerin başında yer alan ‘Cevapsız Çınlama’ şarkısının bestecisi DJ Emrah Karaduman bıçaklı saldırıya uğradı. Olay program için gittiği Eskişehir’de gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Genç bestesi Emrah Karaduman ve şoförü Volkan Karaca saldırının hedefi oldu. Saldırı sonucunda ağır yaralanan ikili hemen hastaneye kaldırıldı.

Emrah Karaduman ve şoförü ağır yaralandı

Saldırının hemen ardından olay yerine gelen polis ekipleri bir kişiyi gözaltına aldı. Bıçaklı saldırı ile karnından ve sırtından yaralanan başarılı isim Emrah Karaduman hemen Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, kaldırıldı. Şoförü ise sadece kolundan ve elinden yaralandı. O da Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Saldırgan yakalandı

Hain saldırıyı yapan kişi olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kısa süre içerisinde yakalandı. Yakalanan şüpheli ile ilgili hiç bir açıklama yapılmadı. Gözaltına alınarak Çarşı Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.

Emrah Karaduman yoğun bakımda!

Karnından ve sırtından ağır bir şekilde bıçaklanan besteci Emrah Karaduman kaldırıldığı hastanede hemen yoğun bakım altına alındı. Şoförünün ise Yunus Emre Devlet Hastanesi acil servisinde yapılan ilk müdahalenin ardından ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildiği açıklandı.