DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
10 Ağustos reyting sonuçları

10 Ağustos reyting sonuçları

10 Ağustos Çarşamba 2016 reytingleri açıklandı. Dün en çok hangi dizi izlendi? 10 ağustos rating sonuçları. İşte dünün reyting sonuçları.

Merakla beklenen 10 Ağustos reyting sonuçları açıklandı. TOTAL ve AB’de hangi program birinci oldu?Dünün en iddialı dizileri No: 309 ve Aşk Laftan Anlamaz arasından büyük bir reyting mücadelesi yaşandı.

Zirve ‘No:309’un

Başrollerini Demet Özdemir, Furkan Palalı’nın paylaştığı Fox TV’nin başarılı yaz dizisi No: 309, TOTAL ve AB’de birinci sırada yer aldı. Dizinin özet bölümü TOTAL ve AB’de dördüncü oldu.

‘Aşk Laftan Anlamaz’ zirveyi istiyor

Günün en çok izlenen diğer dizisi ise Show Tv ekranlarında yayınlanan başrollerini Hande Erçel, Burak Deniz’in paylaştığı ‘Aşk Laftan Anlamaz’ dizisi oldu. TOTAL ve AB’de ikinci olan dizinin özet bölümü TOTAL’de üçüncü AB’de onbirinci sırada yer aldı.

En çok hangi haber programı izlendi

Gelin hep beraber çoğu dizi ve yarışma programlarından çok reyting alan haber programlarının reytinglerine göz atalım.15 Temmuz’da ülkemizde yaşanan darbe girişimi sonrası herkes ülkemizde neler olup bittiğini öğrenmek için haber bültenlerinin kaçırmamak için büyük çaba gösteriyor.Dün TOTAL sıralamasında en çok izlenen 5 haber programı sıralaması şöyle;1- Show Ana Haber (Total’de 5. sırada)1- Fox Ana Haber (Total’de 6. sırada)3- ATV Haber (Total’de 11. sırada)4- Kanal D Ana Haber (Total’de 18. sırada)5- Star Ana Haber (Total’de 32. sırada)

AB’de en çok izlenen 5 haber programı (10 Ağustos Çarşamba 2016 reytingleri)

1- Fox Ana Haber (AB’de 3. sırada)2- ATV HABER ( AB’de 5. sırada)3- Kanal D Ana Haber (AB’de 9. sırada)4- Show Ana Haber ( AB’de 13. sırada)5- Star Ana Haber ( AB’de 30. sırada)ab reyting 10 agustos total reyting 10 agustos