DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
10 yaşındaki kızını bir şişe votkaya sattı

10 yaşındaki kızını bir şişe votkaya sattı

Rusya’da bir anne 10 yaşındaki kızını 23 yaşındaki genç adama bir şişe votkaya sattı. Tecavüze uğrayan küçük çocuğun yardıma vatandaşlar yetişti.

Rusya’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.  Vatandaşlar caddede 10 yaşında bir kızı bacakları kanlı şekilde ağlarken buldu.Hemen hastaneye götürülen kız tedavi altına alındı. Sağlık durumunun iyi gitmeye başlaması üzerine polisler çocuğun ifadesini aldı.10-yasindaki-kizini-bir-sise-votkaya-satti

VOTKA KARŞILIĞINDA SATTI

Çocuğun ifadesinde mide bulandıran olay gün yüzüne çıktı.Çocuğun ifadesine göre, annesi kızını 23 yaşındaki genç adama bir şişe votka karşılığında sattı. 10 yaşındaki çocukla ilişkiye giren adam tutuklanırken polise verdiği ifadede, Kızı annesinden satın aldığı için istediği her şeyi yapabileceğini düşündüğünü söyledi.Ayrıca Polis, annenin kızını 1.30 avro değerinde votka karşılığında 23 yaşındaki genç adama sattığını ve kızına tecavüz sırasında aynı odada kızının başına gelenleri izlediğini söyledi.

ANNE HASTANEYE GİTTİ

Polisin yaptığı açıklamaya göre, Anne tecavüzden sonra kızının hastanede olduğunu öğrenir öğrenmez hastaneye ziyarete geldiğini ve kızın annesini görünce çığlıklar atarak hastane görevlilerinden kendisini annesinden korumalarını istediğini söyledi.