DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Anne dizisinde neler oldu? | 2 büyük sürpriz

Anne dizisinde neler oldu? | 2 büyük sürpriz

Star Tv’nin ilgi ile izlenen Anne dizisinde neler oldu? Dizi de 2 büyük sürpriz yaşandı. Dizinin yeni bölümü izleyenler ne olduğunu anlayamadı. Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Anne dün akşam yine herkesi ekranlara kilitledi. Fakat dizide büyük bir sürpriz yaşandı. Yaşanan büyük sürprizlerden biri senaristin değişmesi oldu. Diğeri ise Anne dizisinin romanı yazıldı. Dizinin senaryosu Berfu Ergenekon’dan alınıp, Uygar Şirin,

Star Tv’nin ilgi ile izlenen Anne dizisinde neler oldu? Dizi de 2 büyük sürpriz yaşandı. Dizinin yeni bölümü izleyenler ne olduğunu anlayamadı.

Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Anne dün akşam yine herkesi ekranlara kilitledi. Fakat dizide büyük bir sürpriz yaşandı. Yaşanan büyük sürprizlerden biri senaristin değişmesi oldu. Diğeri ise Anne dizisinin romanı yazıldı. Dizinin senaryosu Berfu Ergenekon’dan alınıp, Uygar Şirin, Deniz Gürlek, Melek Seven ve Melih Özyılmaz’a verildi. Dizi artık 21. bölüm itibari ile bu üç isimin yönetimi alıntına girdi.

Anne dizisinde neler oldu?

Dün akşam yayınlanan bölümde son yaşananların ardından 18 ay geçmişti. Bu 18 ay içerisinde de Zeynep girdiği komadan uyanmıştı. Fakat Zeynep’in annesi ona kötü bir oyun oynadı. Zeynep’e Turna’nın öldüğünü söyledi. Hatta Turna için yalandan bir mezar bile hazırladılar. Zaman ilerledikçe komiser Sinan ve Zeynep evlendi. Ali, ise Zeynep’e olan aşkından vazgeçemedi. Zeynep’e yakın olmak için kardeşi Duru ile sevgili oldu.

Cengiz ve Şule ise o iğrenç hayatlarına devam etmektedirler. Şule’nin bir erkek çocuğu olmuş ve aynı Turna’ya yaptıkları gibi bakımını üstlenmemiştir. Tüm sorumluluk yine Turna’nın üstüne kalmıştır. Fakat Cengiz ve Şule’yi büyük sıkıntılar beklemektedir. Bakalım yeni bölümlerinde neler olacak?