DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Arka Sokaklar’da büyük şok! Rıza Baba’nın kızını…

Arka Sokaklar’da büyük şok! Rıza Baba’nın kızını…

Kanal D ekranlarının en çok izlenen polisiye dizisi Arka Sokaklar’da büyük şok yaşanıyor. Arka Sokaklar 428. bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar 10 Şubat fragmanı için Kanal D’nin internet sitesini ziyaret edin. Arka Sokaklar’da büyük şok! Cuma akşamların heyecan ve aksiyon dolu dizisi Arka Sokaklar’da sular durulmuyor. Her hafta bir olayın içine giren Rıza Baba ve

Kanal D ekranlarının en çok izlenen polisiye dizisi Arka Sokaklar’da büyük şok yaşanıyor. Arka Sokaklar 428. bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar 10 Şubat fragmanı için Kanal D’nin internet sitesini ziyaret edin.

Arka Sokaklar’da büyük şok!

Cuma akşamların heyecan ve aksiyon dolu dizisi Arka Sokaklar’da sular durulmuyor. Her hafta bir olayın içine giren Rıza Baba ve ekibi izleyicileri ekran başına kilitliyor. Büyükten küçüğe ilgiliyle izlenen dizinin son bölümü bomba etkisi yarattı. Son zamanlarda Rıza Baba ve ekibi üzesrine oynanan oyunlar başlarına büyük dert açtı. Rıza Baba’yı tuzağa düşürenlerin şimdiki ise kızı Pınar oldu.Ailesinin ölümü ile yaşadığı şoku ve intikam duygusunu üzerinden atamayan Sezgin her yolu deniyor. Kendi kızının öldüğü bir türlü hafızasından silinmeyen Sezgin, Rıza Baba’yı can evinden vurmayı planlıyor. Hedefi ise Rıza Baba’nın canından çok sevdiği kızı Pınar. Kurduğu pusu ile Pınar’ı öldürmeyi başaran Sezgin amacına ulaşmıştır. Rıza Baba’nın ise bu ölümle dünyası başına yıkılmıştır.