DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Büyük aşk sona erdi | Eser ve Cansel ayrıldı!

Büyük aşk sona erdi | Eser ve Cansel ayrıldı!

Kısmetse Olur evinin evlilik yolunda ciddi adımlarla ilerleyen çifti Eser ve Cansel ayrıldı. Hayranları gelen bu haberle adeta sarsıldı. Büyük aşk sona erdi! Kısmetse Olur evinin en sevilen çifti Eser ve Cansel’den kötü haber geldi. CanEs fanları bu habere çok üzüldü. Eser ve Cansel ayrıldı! İzlenme rekorları kıran programı kazanan çift gelen büyük ödülü reddetmiş

Kısmetse Olur evinin evlilik yolunda ciddi adımlarla ilerleyen çifti Eser ve Cansel ayrıldı. Hayranları gelen bu haberle adeta sarsıldı.

Büyük aşk sona erdi!

Kısmetse Olur evinin en sevilen çifti Eser ve Cansel’den kötü haber geldi. CanEs fanları bu habere çok üzüldü.

Eser ve Cansel ayrıldı!

İzlenme rekorları kıran programı kazanan çift gelen büyük ödülü reddetmiş ve aşklarına tüm hızıyla devam etmişti. Kara bulutlar onlarında üzerine geldi. Çift ayrıldıklarını açıkladı.

Eser ve Cansel neden ayrıldı?

Aşkları her fırsatta kimseden çekinmeyerek yaşayan çiftin çok cesur pozları da bulunuyordu. Eser West bu yıl gerçekleşen Survivor programına katıldı. Survivor yaşamında da sıkça kız arkadaşı Cansel’i dilinden düşürmedi. Çiftin ayrılık nedeni henüz kimse tarafından bilinmiyor.

Büyük aşkta sona gelindi

Fenomen çiftin ayrılmasına en çok hayranları üzüldü. Ayrılmalarını istemeyen binlerce hayranı onlara adeta yalvardı. Fakat ikilinin ayrıldıktan sonraki paylaşımları olay yarattı.

Ayrılık sonrası Cansel’den bomba paylaşım

Güzelliği ile dolduran gelin adayı bomba ayrılığın ardında paylaştığı resime ‘Her son yeni bir başlangıçtır’ notunu düştü.

Eser West’ten de çarpıcı açıklama

Eser West ise ayrılığın ardından ‘Ben aptal, kör, saf bir adamın tekiymişim’ tweetini paylaştı.

Eser ve Cansel aşkı bitti

Eser ve Cansel aşkı bitti

Eser ve Cansel aşkı bitti