DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
‘Gurbetçiler geri dönsün, Avrupa ekonomisi çöksün!’ kampanyası

‘Gurbetçiler geri dönsün, Avrupa ekonomisi çöksün!’ kampanyası

Cumartesi günü yaşanan Hollanda krizinin ardından bir grup genç internet üzerinden ‘Gurbetçiler geri dönsün, Avrupa ekonomisi çöksün!’ kampanyası başlattı. Türkiye’nin en çok ziyaret edilen internet sitelerinin başında yer alan Ekşi Sözlük’te bir grup genç bomba bir kampanya başlattı. Kampanyanın amacı Avrupa ekonomisini çökertmek. Bunun için de Avrupa’da yaşayan gurbetçileri Türkiye’ye çağırdılar. Gençlerin başlattığı ‘Gurbetçiler geri dönsün,

Cumartesi günü yaşanan Hollanda krizinin ardından bir grup genç internet üzerinden ‘Gurbetçiler geri dönsün, Avrupa ekonomisi çöksün!’ kampanyası başlattı.

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen internet sitelerinin başında yer alan Ekşi Sözlük’te bir grup genç bomba bir kampanya başlattı. Kampanyanın amacı Avrupa ekonomisini çökertmek. Bunun için de Avrupa’da yaşayan gurbetçileri Türkiye’ye çağırdılar. Gençlerin başlattığı ‘Gurbetçiler geri dönsün, Avrupa ekonomisi çöksün!’ kampanyasına büyük destek verildi.

Gurbetçiler geri dönsün, Avrupa ekonomisi çöksün!

Almanya, Fransa, Belçika ve bütün Avrupa ülkelerinde yaşayan gurbetçilerin Türkiye ile bağlarının koparılmak istendiğini vurguladı. ‘Haydi, istikamet Türkiye’ sloganı ile Avrupa’da yaşayan gurbetçileri Türkiye’ye çağırdı. İşte kampanyanın sunuş yazısı…

Biz orada Hollanda, Almanya, Belçika ekonomisinin bel kemiğiyiz. Biz olmazsak ekonomileri bir ay dayanamaz. Zaten dağılmamak için zor direnen Avrupa Birligi hepten çöker ve orta çağın karanlık devirlerine geri döner, birbirlerini yerler.

Haydi istikamet Türkiye!

Şimdi, gelecek bin yilin yukselen yildizi olan turkiye’nin sahlanisinda yer almaya. bundan sonra enerjimizi gavurlarin paralarina para katmak icin degil, Osmanlı yurdunun kalkinmasi icin harcamaya.

Gelin, hep birlikte 2453 hedeflerinde birlikte tek yürek olup Türkiye’deki akrabalarımızla birlikte mücadele edelim. Avrupa’ya hak ettikleri cevabı hep birlikte verelim.

Tüm bu olanlara rağmen kampanyaya katılmayanlar olacaktır şüphesiz. Özellikle, hesapta türk kökenli görünen PKK’çıların yaşanan bu olaylardan sevinç duyduğunu rahatlıkla görebiliyoruz. Ayrıca avrupalının kıçını yalama heveslisi laikçi küçü küçular da bu mücadelede kendilerinden beklenen hainliği gösterecek, anayurtlarına karşı cephe alacak. onların bu kutlu mücadeleye katılmayıp çöken avrupa tarafında yer alacaklarına şüphe yok.

Dolayısıyla, tüm bu haksızlıklara rağmen, yüce milletimize yapılan bu saygısızlığa karşı memleketlerine, baba toprağına, Yozgat’a, Afyon’a, Elazığ’a dönmeyen gurbetçiler dışlanmalıdır, teröristten farklı tutulmamalıdır.

Haydi, istikamet Türkiye!

https://eksisozluk.com/