DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Hanife-Serkan çiftinden şaşırtan ayrılık haberi

Hanife-Serkan çiftinden şaşırtan ayrılık haberi

Haftaiçi hergün Star Tv’de yayınlanan Zuhal Topal’ın sunduğu izdivaç programında ayrılıklar üzdü.Sık sık küsüp barışan Hanife-Serkan çifti, sürekli sorunlar yaşayarak izleyenlerin odağı haline gelmişti.Sebepsiz yere giden Hanife’ye ikinci bir şans daha veren Serkan, tekrar bir araya gelmişti. Bir süredir birlikte olan Hanife-Serkan çifti yeniden sorunlar yaşayarak ilişkilerini ayrılıkla noktaladılar. Yıllardır izdivaç programında evleneceği damat adayını

Haftaiçi hergün Star Tv’de yayınlanan Zuhal Topal’ın sunduğu izdivaç programında ayrılıklar üzdü.Sık sık küsüp barışan Hanife-Serkan çifti, sürekli sorunlar yaşayarak izleyenlerin odağı haline gelmişti.Sebepsiz yere giden Hanife’ye ikinci bir şans daha veren Serkan, tekrar bir araya gelmişti. Bir süredir birlikte olan Hanife-Serkan çifti yeniden sorunlar yaşayarak ilişkilerini ayrılıkla noktaladılar.


Yıllardır izdivaç programında evleneceği damat adayını bekleyen ancak her gelen adayı reddeden gelin adayı Hanife bir kaç gündür programa çıkmıyordu. Skandallarıyla sık sık gündeme gelen Hanife’nin hayranları programa devam edip etmeyeceğini merak ediyordu. Hanife devam edecek mi?  Bir kaç gün programa çıkmayan gelin adayı Hanife’nin herkes başka bir izdivaç programında devam edeceğini düşünüyordu. Bunun hakkında haberler bile yapıldı. Ancak Hanife’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla tüm dedikodular son buldu.  Zuhal Topal’ın programında adaylarını bekleyen Hanife, “Artık sağlığım iyi olmadığı için programa ilerleyen zamanda da devam etmeyeceğim. Hakkımda yapılan olumsuz yorumlar beni ve ailemi üzüyor. Bu sebepten çok yakında sosyal medya hesabımı da kapatacağım” dedi.  Böylece Hanife’nin başka bir programa devam etmeyeceği ve sosyal medya hesabını da kapatacağı kesinleşti.