DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kadın dizisi yeni bölüm fragmanı! Hatice, Şirin’i öldürecek mi?

Kadın dizisi yeni bölüm fragmanı! Hatice, Şirin’i öldürecek mi?

Fox Tv ekranlarının başarılı dizisi Kadın, 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam 17. bölümü ile ekranlara gelen Kadın dizisi yine izleyicilerinin gönlünü kazanmayı başardı. Peki Kadın dizisi 18. bölümde neler yaşanacak? Kadın dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Hatice, Şirin’i öldürecek mi? Elinde bıçakla Şirin’in üzerine yürüyen Hatice, neden Şirin’i öldürmek istiyor? Sarp, Bahar’ı

Fox Tv ekranlarının başarılı dizisi Kadın, 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam 17. bölümü ile ekranlara gelen Kadın dizisi yine izleyicilerinin gönlünü kazanmayı başardı. Peki Kadın dizisi 18. bölümde neler yaşanacak? Kadın dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Hatice, Şirin’i öldürecek mi? Elinde bıçakla Şirin’in üzerine yürüyen Hatice, neden Şirin’i öldürmek istiyor? Sarp, Bahar’ı görmeye mi gitti? Kadın dizi yeni bölüm ile ilgili tüm ayrıntılar bu yazımızda…

Kadın dizisi severleri 17. bölüm ile ekranlara kilitlendi. Şirin’in birbirinden tehlikeli oyunları gün yüzüne çıkarken artık Hatice’de onun gerçek yüzünü ve yalanlarını görmüş oldu. Ancak Bahar, daha fazla dayanamayarak evden ayrılır. Bunun yanı sıra Sarp, “Onu görmeye gidiyorum” diyerek evden ayrılır. Peki Sarp, Bahar’ın yanına mı gitti? Hatice, Şirin’i öldürecek mi? Bahar Sarp’ı görecek mi? Kadın dizisi yeni bölümde neler yaşanacak?

Kadın dizisi 18. yeni bölüm fragmanını izlemek için tıklayınız.

Kadın Fragman

Kadın dizisi konusu nedir?

Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kadın dizisi, genç yaşta eşini kaybeden 2 çocuk annesi kadının zorlu yaşamını anlatan hikayeyi ele alıyor.Bahar, küçük yaşta annesi tarafından terkedilmiş daha sonra da babaannesini ve babasını kaybetmiştir. Yapayalnız kalan Bahar, hayata tutunmasını sağlayacak olan Sarp ile tanışmıştır. Bahar’ın kocası henüz evliliklerinin ilk yıllarında denize düşerek ölmüştür. Bahar ise, iki çocuğu Nisan ve Doruk ile hayata tutunmaya çalışır. Ailesi ile 20 yıldır görüşmeyen Bahar, fakirlik ve yalnızlıkla savaşmakta. Zaman zaman eşi Sarp’ın yokluğunda çaresiz kalan Bahar, bir şekilde tüm zorlukların üstesinden gelmeyi başarır. Bahar ile Sarp’ın büyük aşkı onun ölümünden sonra bitmez, aksine daha da güçlenir.

Kadın dizisi son bölümde neler yaşandı?

Kadın dizisi 17. yeni bölümde Şirin’in oyunları meydana çıkınca Hatice artık onun gerçek yüzünü görür. Bahar’ın evden gitmesini istemeyen Hatice, engel olamaz. Şirin’e daha fazla dayanamayan Bahar, evi terkeder. Sarp ise, “Onu görmeye gidiyorum” diyerek evden ayrılır. Peki Sarp, Bahar’ın yanına mı gitti? Bahar ile Sarp yıllar sonra karşılaşacak mı? Kadın dizisi 18. yeni bölüm 27 Şubat Salı günü Fox Tv ekranlarında!