DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kara Sevda 51. Bölüm Fragmanı / 4 Ocak 2016 Fragmanı İzle

Kara Sevda 51. Bölüm Fragmanı / 4 Ocak 2016 Fragmanı İzle

Kara Sevda 51. bölüm fragmanı izle. Kara Sevda 51. bölüm fragmanı yayınlandı. Kara Sevda 4 Ocak 2016 fragmanı izle. Kara Sevda’da haftaya neler olacak? Kara Sevda 51. bölüm fragmanı izle. Star Tv’nin ekranlara kilitleyen dizisi Kara Sevda’nın 51. bölüm fragmanı yayınlandı.Her Çarşamba gecesi ekranlara gelen fenomen dizi Kara Sevda’da sular durulmuyor. Kemal ile Nihan’ın planları

Kara Sevda 51. bölüm fragmanı izle. Kara Sevda 51. bölüm fragmanı yayınlandı. Kara Sevda 4 Ocak 2016 fragmanı izle. Kara Sevda’da haftaya neler olacak?

Kara Sevda 51. bölüm fragmanı izle. Star Tv’nin ekranlara kilitleyen dizisi Kara Sevda’nın 51. bölüm fragmanı yayınlandı.Her Çarşamba gecesi ekranlara gelen fenomen dizi Kara Sevda’da sular durulmuyor. Kemal ile Nihan’ın planları tıkır tıkır işlerken Emir ve Asu sessiz kalmıyor. Geçtiğimiz bölüme damgasını vuran olay Kemal’in Deniz hakkındaki şüphelerinin artması oldu. Kemal, çok önceki bölümlerde Deniz’in doktoru olarak tanıdığı kişinin gerçek bir doktor olmadığını anlıyor. Ve hemen  harekete geçiyor. Nihan ile Emir’in Deniz konusunda bir şeyler sakladıklarını düşünüyor. Aklına tekrardan Deniz’in kendi kızı olma ihtimali geliyor. Bu bölümde de şahit olacağınız gibi Deniz sırrı git gide açığa çıkıyor gibi görünüyor.

Kara Sevda 51. Bölüm Fragmanı İzle

Ozan’ın ölümü ile ilgili soru işaretlerini ortaya çıkarmak için bir araya gelen Nihan ve Kemal’i Emir basar. Nihan, nefret ederek evlendiği Emir’e açıklama yapmaya çalışırken, Deniz’in ateşi yükselir. Vildan hemen Deniz’i hastaneye götürür. Fakat Emir bu durumu fazla abartıp, endişelenir. Nihan ise Deniz’e karşı bu yoğun ilgiden korkar. Deniz ve Emir arasında derinleşen duygular Nihan’ı büyük bir adım atmaya zorlar. Emir tam da bu sıra Nihan’ın düşüncelerini sezer ve harekete geçirir. Nihan artık Emir’in büyük kıskacı altına girer.Zeynep’in Emir ile öpüşmesine şahit olan annesi Zeynep’in bir adım atması konusunda zora sokar. Polis Hakan ile hemen evlenmesini ister ve babasına Hakan’ın Zeynep’i istemeye geleceğini söyler. Bu haber karşısında mutluluk duyan baba olanlardan habersizdir. Zeynep ise gerçeğin ortaya çıkmaması için Hakan’dan yardım ister. Hakan’ı zoraki bir evliliğe zorlar fakat Hakan bunu kabul etmez. Yine de Zeynep’i çok zor durumda bırakmamak için akşam yemeğe gelir. Ama Kemal bu durumu pek hoş karşılamaz. Hakan’ı köşede sıkıştırıp bu işin olmayacağını söyler. Hakan’da zaten böyle bir şeyin olmayacağını sadece Zeynep’in büyük ısrarı üzerine geldiğini söyler. Baba ise tüm bu konuşulanlara şahit olur eve gidip Zeynep’e hesap sorar. Ve annesi her şeyi itiraf eder. Buda Zeynep’in evden kovulmasına neden olur. Sokağa atılan Zeynep’e yine Emir sahip çıkar.