DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Leyla il Mecnun dizisinin efsane isimi hayatını kaybetti!

Leyla il Mecnun dizisinin efsane isimi hayatını kaybetti!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan büyük izleyici kitlesine sahip Leyla ile Mecnun dizisinin efsane isimi hayatını kaybetti. İşte yapımcılardan gelen o haber.. TRT 1’de yayınlanan başrollerini Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt ve Osman Sonant2ın canladırdığı Leyla ile Mecnun dizisinden kötü haber geldi. İzlenme rekorları kıran dizinin yapımcılardan Pınar Odabaş Aktuğ uzun süredir tedavi gördüğü hastanede

TRT 1 ekranlarında yayınlanan büyük izleyici kitlesine sahip Leyla ile Mecnun dizisinin efsane isimi hayatını kaybetti. İşte yapımcılardan gelen o haber..

TRT 1’de yayınlanan başrollerini Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt ve Osman Sonant2ın canladırdığı Leyla ile Mecnun dizisinden kötü haber geldi. İzlenme rekorları kıran dizinin yapımcılardan Pınar Odabaş Aktuğ uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Acı haber dizinin resmi Twitter sayfasından duyuruldu.

Leyla il Mecnun dizisinin efsane isimi hayatını kaybetti!

Leyla ile Mecnun’un resmi Twitter sayfasından yapılan açıklamada “Leyla ile Mecnun’un yapımcılarından canımız, sebebimiz güzel kalpli Pınar Odabaş Aktuğ’u kaybettik. Işıklar içinde uyusun” ifadelerine yer veriyordu.

Leyla ile Mecnun dizisinin efsane isimi