DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Nefes Nefese dizisi ne zaman başlıyor? Nefes Nefese fragman izle

Nefes Nefese dizisi ne zaman başlıyor? Nefes Nefese fragman izle

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Nefes Nefese, ilk bölüm fragmanı yayınlanmıştı. Peki Nefes Nefese, ne zaman başlayacak? Nefes Nefese dizisinde hangi oyuncular var? Nefes Nefese dizisi nerede çekiliyor? gibi soruların yanıtını bulabileceğiniz bu yazımızı gözden geçirmenizi öneririz. Nefes Nefese ilk bölüm fragmanı izle. Nefes Nefese dizisi ilk bölüm fragmanını izlemek için tıklayınız. Başrollerinde Şükrü Özyıldız,

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Nefes Nefese, ilk bölüm fragmanı yayınlanmıştı. Peki Nefes Nefese, ne zaman başlayacak? Nefes Nefese dizisinde hangi oyuncular var? Nefes Nefese dizisi nerede çekiliyor? gibi soruların yanıtını bulabileceğiniz bu yazımızı gözden geçirmenizi öneririz. Nefes Nefese ilk bölüm fragmanı izle.

Nefes Nefese dizisi ilk bölüm fragmanını izlemek için tıklayınız.

Başrollerinde Şükrü Özyıldız, Uğur Yücel, Şebnem Hassanisoughi, Melisa Şenolsun, Ezgi Şenler, Gülçin Santırcıoğlu ve Deniz Hamzaoğlu’nun bulunduğu Nefes Nefese dizisi ilk bölüm için hazırlıklarına devam ediyor. Peki Nefes Nefese ne zaman yayınlanacak?

Yönetmenliğini Uğur Yücel’in üstlendiği dizide aynı zamanda başroller arasında yer alacağı öğrenildi. Hemen herkesin merakla ilk bölümünü beklediği Nefes Nefese dizisi sosyal medyada da merak edilen konular arasında. İlk olarak dizinin ismi Mavera olarak belirlenmiş daha sonra ise Nefes Nefese olarak karar verilmiştir. Nefes Nefese dizisi, Adana çekimlerinin tamamlanmasının ardından ekranlara geleceği düşünülüyor. Ancak dizinin ne zaman yayınlanacağına dair herhangi kesin bir tarih verilmemiştir.

Nefes Nefese

Nefes Nefese dizisi konusu nedir?

‘Baba kız hikayesi olan dizi, babası ile yerleşik düzende olan bir adam ve annesini arayan bir kadının Antakya’da yollarının kesiştiğini anlatıyor. Üstüne üstelik işine içine Suriye ve yasa dışı örgütler de giriyor.’

Nefes Nefese oyuncu kadrosu

Nefes Nefese dizisinde Uğur Yücel, Melisa Şenolsun, Şükrü Özyıldız, Ezgi Şenler, Gülçin Santıroğlu, Caner Şahin, Deniz Hamzaoğlu, Şebnem Hassanisoughi ve Nik Xhelilaj gibi başarılı isimler yer alacak.