DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
O Ses Türkiye Yılbaşı programına hangi ünlüler katılacak?

O Ses Türkiye Yılbaşı programına hangi ünlüler katılacak?

TV8 ekranlarının sevilen programlarından O Ses Türkiye, Yılbaşı gecesine damga vuracak. O Ses Türkiye Yılbaşı programına hangi ünlüler katılacak? İşte detaylar.. Acun Ilıcalı’nın sunduğu Türkiye’nin en eğlenceli programı O Ses Türkiye bu sene de ortalığı kasıp kavuracak. Birbirinden bomba isimlerin katıldığı O Ses Türkiye yılbaşı özel programının tanıtım fragmanı izleyici üzerinde büyük etki yarattı. En merak

TV8 ekranlarının sevilen programlarından O Ses Türkiye, Yılbaşı gecesine damga vuracak. O Ses Türkiye Yılbaşı programına hangi ünlüler katılacak? İşte detaylar..

Acun Ilıcalı’nın sunduğu Türkiye’nin en eğlenceli programı O Ses Türkiye bu sene de ortalığı kasıp kavuracak. Birbirinden bomba isimlerin katıldığı O Ses Türkiye yılbaşı özel programının tanıtım fragmanı izleyici üzerinde büyük etki yarattı. En merak edilen soru ise ‘O Ses Türkiye Yılbaşı programına hangi ünlüler katılacak?’. İşte o isimler..

O Ses Türkiye Yılbaşı programına hangi ünlüler katılacak?

TV8 ekranlarının izlenme rekorları kıran, jüri koltuklarında Murat Boz, Hadise, Gökhan Özoğuz ve Yıldız Tilbe’nin yer aldığı O Ses Türkiye 31 Aralık 2017 gecesi reyting leri alt üst edecek. Yılbaşı Özel programı ile ekranlara gelecek olan fenomen program O Ses Türkiye’ye birbirinden ünlü isimler katılacak. O Ses Türkiye yılbaşı özel programında ikili jüri koltuğuna Cem Yılmaz ve Ozan Güven oturacak. Cenk Tosun, Yılmaz Vural, Erkan Petekkaya, Halil Ergün, Kerem Tunçeri, Defne Samyeli, Pınar Deniz, Gizem Karaca, Ceyda Düvenci & Bülent Şakrak ve Tolga Sarıtaş gibi birbirinden ünlü isimlerin şarkı söylerek yarışacağı programa eğlenceli anlar damgasını vuracak.  Bu isimlerin yanı sıra Sibel Can, Aleyna Tilki ve çok yakında vizyona girecek olan Arif V 216 filminin başrol oyuncuları Özkan Uğur, Zafer Algöz ve Seda Bakan’a programa renk katacak.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programını internetten canli izlemek için TV8 Canli İzle adresini ziyaret edin. TV8’in yanı sıra diğer kanallarda ‘Yılbaşı gecesi neler var?’ diye merak edenlere işte kanalların yılbaşı özel programlarının yayın akışı listesi..

31 Aralık 2017 Pazar Yayın Akışı Listesi

ATV YILBAŞI YAYIN AKIŞI LİSTESİ

20:00 – Kim Milyoner Olmak İster? (Yılbaşı Özel)

01:15 – Pembe Panter – Yabancı Sinema

KANAL D YILBAŞI YAYIN AKIŞI LİSTESİ

20:00 – Çocuklar Duymasın

23:45 – Huysuz’la Yılbaşı Özel

STAR TV YILBAŞI YAYIN AKIŞI LİSTESİ

19:45 – Dolunay – Final

21:30 – Sen Sağ Ben Selamet

23:00 – Yılbaşı Gazinosu

SHOW TV YILBAŞI YAYIN AKIŞI LİSTESİ

20:00 – Güldür Güldür Show

22:00 – Yılbaşı Özel

TV8 YILBAŞI YAYIN AKIŞI LİSTESİ

20:00 – O Ses Türkiye Yılbaşı Özel