DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Söz’de büyük iddia! Agah, Yavuz’un babası mı?

Söz’de büyük iddia! Agah, Yavuz’un babası mı?

Agah, Yavuz’un babası mı? Star Tv ekranlarının yayınlandığı günden bu yana izlenme rekorları kıran dizisi Söz ile ilgili bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Başarısı ile dizinin başrol kahramanlarından olan Yavuz Karasu’nun gizemli hayatı git gide aydınlanmaya başlıyor. Son yayınlanan bölümde annesi ile ilgili gerçek ortaya çıkmıştı. Şimdi ise öyle bir iddia ortaya atıldı ki

Agah, Yavuz’un babası mı?

Star Tv ekranlarının yayınlandığı günden bu yana izlenme rekorları kıran dizisi Söz ile ilgili bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Başarısı ile dizinin başrol kahramanlarından olan Yavuz Karasu’nun gizemli hayatı git gide aydınlanmaya başlıyor. Son yayınlanan bölümde annesi ile ilgili gerçek ortaya çıkmıştı. Şimdi ise öyle bir iddia ortaya atıldı ki gündeme bomba gibi düştü.

AGAH, YAVUZ’UN BABASI MI?

Agah, Yavuz'un babası mı?
Agah, Yavuz’un babası mı?

Dizinin ilk bölümünden beri ailesi hakkında hiçbir şeyi anlatmayan Yavuz’un geçmişi oldukça merak ediliyordu. Son bölümde hatırladığı anda annesinin intihar ettiği ortaya çıktı. Bankacılık yapan Gülümser Karasu bir intihar sonucu hayatını kaybediyor. Annesi ortaya çıkmışken babasının da kim olduğu akılları karıştırdı. İlk zamanlarda Çolak’ın Yavuz’un babası olduğu iddia edilmişti. Fakat ilerleyen bölümlerde bu iddia çürüdü. Çünkü Yavuz’un bir oğlu vardı ama bu Yavuz değildi.

Son günlerde kafaları karıştıran iddialar iyice merak uyandırdı. Sürekli Yavuz’u takip ederek hayatını kurtaran Agah’ın Yavuz’un babası olduğu iddia ediliyor. Gerçekten Yavuz’un babası Agah mı? Agah ile Yavuz arasındaki ilişki ne? İlerleyen bölümlerde neler olacak? Söz dizisinin her Pazartesi saat 20.00’de ekranlara gelen yeni bölümlerini kaçırmadan Canlı izlemek için STAR TV CANLI İZLE adresini ziyaret edin.