DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Youtube Mp3 dönüştürücü | En basit nasıl şarkı indirilir?

Youtube Mp3 dönüştürücü | En basit nasıl şarkı indirilir?

Her gün milyonlarca ziyaretçisi olan Youtube’da bulunan videoları mp3 formatına çevirmek artık çok kolay. Peki Youtube Mp3 dönüştürücü nedir? Nasıl kullanılır?Tüm dünyanın şarkı ve video izlemek için sürekli ziyaret ettiği Youtube’daki videolar nasıl mp3’e çevirilir? Herkesin merak ettiği bu sorunun cevabı aslında çok basit. Bu yöntem ile istediğiniz her videoyu mp3’e dönüştürebilirsiniz. Bunun için ilk yapacağınız

Her gün milyonlarca ziyaretçisi olan Youtube’da bulunan videoları mp3 formatına çevirmek artık çok kolay. Peki Youtube Mp3 dönüştürücü nedir? Nasıl kullanılır?Tüm dünyanın şarkı ve video izlemek için sürekli ziyaret ettiği Youtube’daki videolar nasıl mp3’e çevirilir? Herkesin merak ettiği bu sorunun cevabı aslında çok basit. Bu yöntem ile istediğiniz her videoyu mp3’e dönüştürebilirsiniz. Bunun için ilk yapacağınız şey Youtube’dan istediğiniz videonun URL’sini alıp, http://www.youtube-mp3.org/tr adresine gitmek.

Youtube Mp3 dönüştürücü nasıl kullanılır?

Link ile gittiğiniz sayfada bulunan kutuya videonuzun linkini yapıştırın. (Burada dikkat etmeniz gereken tek şey videonun uzunluğu. Videonuzun süresi çok uzunsa hata ile karşılaşabilirsiniz.) Videonuzun linkini kutuya yapıştırdıktan sonra ‘Videoyu dönüştür’ butonuna tıklayın. Daha sonrasında önünüze ‘Video başarıyla mp3’e çevrildi’ yazısı çıkacak. Bu demek oluyor ki aşamaları başarı ile tamamlamışsınız 🙂 O yazının hemen altında ise mavi renkte ‘Dowland’ yazısı olacak. O butona da tıkladıktan sonra mp3’ünüz artık bilgisayarınızın ‘İndirilenler’ klasöründe yer alacak.