DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya, 9 yaşındaki Markus’u konuşuyor!

Almanya, 9 yaşındaki Markus’u konuşuyor!

Almanya’da 9 yaşındaki Markus, evlerinin bahçesindeki havuza düşen 2 yaşındaki kardeşini dışarı çıkartıp suni teneffüs yaptı.

Almanya’da 9 yaşındaki Markus kahraman ilan edildi.  Markus, bahçelerindeki havuzun içine düşen 2 yaşındaki kardeşini dışarı çıkartarak ilk yardım ekibinin yönlendirmeleriyle kardeşinin hayatını kurtardı ve ardından suni teneffüs yaparak hayata dönderdi.markus_

Markus olayı şu sözlerle açıkladı;

“Ben eve anneannem kardeşime bez almak için evin içine girdik. Rudi dışarıdaydı, sonra bir anda sesi kesildi. Anneannem dışarı bakınca onun oyuncak filini dışarıda gördü. Dışarı çıkınca Rudi’nin de havuzun içine düştüğünü gördük. Onu hemen dışarı çıkardık.”Havuza düşen Rudi çok fazla su yutmuştu. Anneannesi çok fazla Almanca bilmediği için ilk yardım ekibini Markus aradı. İlk yardım ekibinin yönlendirmeleriyle Markus kardeşini tekrar hayata dönderdi.”Kardeşimi yana çevirmemi söylediler. Sonra anneannem göğsüne bastırınca burnundan su çıktı. İlk yardım ekibinin yönlendirmesiyle Markus ve Anneanne, Rudi’ye suni teneffüs’te yaptı.Helikopter ambulansla hastaneye kaldırılan Rudi’nin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.