DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Arka Sokaklar 467. bölüm fragmanı

Arka Sokaklar 467. bölüm fragmanı

Arka Sokaklar 467. bölüm fragmanı yayınlandı. Türkiye’nin en uzun soluklu dizileri arasına adını başarıyla yazdıran Kanal D’nin başarılı dizisi Arka Sokaklar’ın yeni bölümünde neler olacak? Ekip Aylin’in ağır yaralandığı haberiyle büyük şok yaşar. Hayati tehlikesi bulunan Aylin, yaşam mücadelesini kazanabilecek mi? Hapishanede zor günler geçiren Selin, haberlerde Aylin’in ağır yaralandığı hastanede tedavi altına alındığını öğrenir.

Arka Sokaklar 467. bölüm fragmanı yayınlandı. Türkiye’nin en uzun soluklu dizileri arasına adını başarıyla yazdıran Kanal D’nin başarılı dizisi Arka Sokaklar’ın yeni bölümünde neler olacak? Ekip Aylin’in ağır yaralandığı haberiyle büyük şok yaşar. Hayati tehlikesi bulunan Aylin, yaşam mücadelesini kazanabilecek mi? Hapishanede zor günler geçiren Selin, haberlerde Aylin’in ağır yaralandığı hastanede tedavi altına alındığını öğrenir. Bu haber karşısında selin büyük şok yaşar.

Arka Sokaklar 467. bölüm fragmanı

Olanlardan Hakan’ı sorumlu tutan Mesut deliye dönecek ve Hakan’a saldıracak. Yaşananlar karşısında öfkesine hakim olamayan Hakan, olayın peşine düşecek. Arka Sokaklar takipçilerini heyecan dolu bir hafta bekliyor. 2 Şubat Cuma günü Arka Sokaklarda neler olacak?

Reytinglerde Arka Sokaklar

İlk bölümüyle 31 temmuz 2006 yılında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Arka Sokaklar dizisi o zamandan bu zamana başarısını sürdürmeye devam ediyor. Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Zafer Ergin, Alp Korkmaz ve bir çok başarılı sanatçıyı kadrosunda bulunduran dizi reyting listelerinde üst sıralarda yerini koruyor. Dizi 19 Ocak Cuma günün yayınlanan bölümüyle TOTAL reyting sonuçlarında birinci sırada yer alırken, bu başarısını AB reytinglerinde de ilk 5’te yerini koruyarak devam ettiriyor.