DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Beşiktaş-Olympaikos maçı ne zaman ve hangi kanalda? | Önemli maç şifresiz mi?

Beşiktaş-Olympaikos maçı ne zaman ve hangi kanalda? | Önemli maç şifresiz mi?

Avrupa Ligi’nde yoluna devam eden Beşiktaş, 1-1’in rövaşında Vodafone Arena’da Olympiakos’u ağırlayacak. Son 16 turu karşılaşması hangi kanalda yayımlanacak? Şifresiz olarak mı ekranlara gelecek? Deplasmanda oynanan ilk karşılaşma 1-1 beraberlikle son buldu. Beşiktaş, deplasmanda kaydettiği tek golle rövanş için ufak da olsa bir avantaj elde etti. Siyah-beyazlıların evinde alacağı 0-0’lık beraberlik turu geçmesine olanak sağlayacak. İlk

Avrupa Ligi’nde yoluna devam eden Beşiktaş, 1-1’in rövaşında Vodafone Arena’da Olympiakos’u ağırlayacak. Son 16 turu karşılaşması hangi kanalda yayımlanacak? Şifresiz olarak mı ekranlara gelecek?

Deplasmanda oynanan ilk karşılaşma 1-1 beraberlikle son buldu. Beşiktaş, deplasmanda kaydettiği tek golle rövanş için ufak da olsa bir avantaj elde etti. Siyah-beyazlıların evinde alacağı 0-0’lık beraberlik turu geçmesine olanak sağlayacak. İlk karşılaşmadaki sonuç tekrarlanırsa karşılaşma uzayacak. 2 ve daha fazla gollü beraberlikler Yunan ekibinin turu geçen taraf olacağı anlamına geliyor. Temsilcimizin alacağı her türlü galibiyet tur atlamasına, her türlü mağlubiyet ise elenmesine yol açacak.

Defansta eksik var

Marcelo, son oynanan Kayserispor karşılaşmasında sakatlık geçirdi. Yapılan ortopedik muayene ve çekilen MR sonrası oyuncunun sol kalçasında yırtık oluştuğu ortaya çıktı.

Beşiktaş’ın Brezilyalı savunma oyuncusunun Olympiakos ve Antalyaspor karşılaşmalarında forma giymesi beklenmiyor.

Kayserispor karşılaşmasının ardından bir diğer savunma oyuncusu Tosic’de Siyah-beyazlıları korkutmuştu. Ancak korkulan olmadı, tedavisine hız kesmeden başlanan oyuncu Olympiakos karşısında sahaya çıkabilecek. Tosic’de 1.5 cm yırtık tespit edilmişti.

Olympiakos-Beşiktaş maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında 16 Mart Perşembe akşamı Vodafone Arena’da oynanacak olan karşılaşmanın başlama düdüğü 21.00’da çalınacak. TRT 1’den ekranlara gelecek karşılaşma şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak.

Karşılaşmaya İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Martin Oliver atandı. İngiliz hakem son olarak Chelsea ile Manchester United arasında oynanan The FA Cup karşılaşmasında düdük çaldı.