DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Burak Özçivit’ten Fahriye Evcen’e romantik jest!

Burak Özçivit’ten Fahriye Evcen’e romantik jest!

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, geçtiğimiz günlerde Fahriye Evcen’e evlenme teklifi etmişti. Evlenme teklifine karşılık ‘Evet’ yanıtını alan Burak Özçivit bu seferde romantik bir jest ile güzel oyuncu Evcen’i mutlu etti. Mutluluğunu İnstagram’da paylaştı ‘Ölene Kadar’ dizisi çekimlerindeki Fahriye Evcen’e gül buketi geldi. Karşısındaki gül buketi ile şaşkına dönen güzel oyuncu Fahriye Evcen, bu jeste karşılıksız

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, geçtiğimiz günlerde Fahriye Evcen’e evlenme teklifi etmişti. Evlenme teklifine karşılık ‘Evet’ yanıtını alan Burak Özçivit bu seferde romantik bir jest ile güzel oyuncu Evcen’i mutlu etti.

Mutluluğunu İnstagram’da paylaştı

‘Ölene Kadar’ dizisi çekimlerindeki Fahriye Evcen’e gül buketi geldi. Karşısındaki gül buketi ile şaşkına dönen güzel oyuncu Fahriye Evcen, bu jeste karşılıksız kalamadı.Sevincini aşk dolu sözlerle instagramda paylaşan oyuncu, “Yüzümdeki şu ifadenin sebebi olduğun için, bana bu anları yaşattığın için sana çok teşekkür ederim sevgilim. Her şeyim, kalbimin en derini, hayatım, en değerlim. Her geçen gün sevgim daha çok büyüyor. Burak Özçivit çok aşığım sana” dedi.