DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Çağatay Ulusoy yeni sevgilisi ile fena yakalandı

Çağatay Ulusoy yeni sevgilisi ile fena yakalandı

İçerde dizisinin Sarp’ı yani Çağatay Ulusoy yeni sevgilisi ile fena yakalandı. Ulusoy’un hakkında çıkan aşk iddiaları da böylelikle doğrulanmış oldu. Yakışıklılığı ile adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’un, İçerde dizisindeki rol arkadaşı Duygu Sarışın’la aşk yaşadığı ortaya atılmıştı. Bu iddianın ortaya atılma sebebi ise ikilinin bir gece kulübünde takılmaları olmuştu. Çiftin dizi setinden

İçerde dizisinin Sarp’ı yani Çağatay Ulusoy yeni sevgilisi ile fena yakalandı. Ulusoy’un hakkında çıkan aşk iddiaları da böylelikle doğrulanmış oldu.

Yakışıklılığı ile adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’un, İçerde dizisindeki rol arkadaşı Duygu Sarışın’la aşk yaşadığı ortaya atılmıştı. Bu iddianın ortaya atılma sebebi ise ikilinin bir gece kulübünde takılmaları olmuştu. Çiftin dizi setinden de birbirlerinden ayrılmadıkları ortaya çıktı.

Çağatay Ulusoy yeni sevgilisi ile fena yakalandı

Önceki gün İçerde dizisindeki ekip arkadaşları ile Kanlıca’daki bir mekana yemeğe giden Rıza Kocaoğlu, Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın hayranları tarafından yakalandı. İkili bir kareye almayı başaran vatandaşlar bu fotoğrafı medya ile paylaştı. Hayranlarının onları çektikleri fark etmeyen genç aşıklar uzun uzun muhabbet etti. İşte yeni sevgililerin yakalandıkları o fotoğraf;

Çağatay Ulusoy’un yeni sevgilisi, rol arkadaşı çıktı

Adını Feriha Koydum’ dizisi ile ünlenen ardından ‘Medcezir’ de aldığı rol ile başarının peşini bırakmayan Çağatay Ulusoy genç kızların sevgilisi oldu. Son olarak rol aldığı ‘İçerde‘ dizisi ile de adından sıkça söz ettirdi. Şimdi ise hakkında çıkan aşk iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Dizide rol aldığı Sarp karakteri ile yine çok sayıda kişiyi kendine aşık eden Çağatay Ulusoy, uzun bir süredir aşk hayatı ile gündeme gelmiyordu.


Çağatay Ulusoy, İçerde dizisinin Sema Komiser’i Duygu Sarışın ile aşk yaşadığı iddia edildi. Son olarak karaciğerindeki yağlanma sebebiyle gündeme gelen Çağatay Ulusoy şimdi de aşk iddialarıyla gündeme oturdu. Peki Sema Komiser rolünü canlandıran Duygu Sarışın kimdir? Reyting rekorları kıran diziye sonradan katılan Duygu Sarışın’ın yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ile aynı sahnede yer almaması dikkatlerden kaçmadı.