DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Erdoğan ve Putin’den Suriye çıkarması

Erdoğan ve Putin’den Suriye çıkarması

Recep Tayyip Erdoğan ve Vladimir Putin yaptığı telefon görüşmesinde Suriye konusunu ele aldılar. İşte Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından gelen o haber…\r\n\r\n

Recep Tayyip Erdoğan ve Vladimir Putin yaptığı telefon görüşmesinde Suriye konusunu ele aldılar. İşte Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından gelen o haber…Cumhurbaşkanlığı kaynaklarında yer alan habere göre Rusya Devlet Başkanı Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir telefon görüşmesi yaptı. Telefon görüşmesindeki ana gündem maddesi ise Suriye konusu oldu. Recep Tayyip Erdoğan, Vladimir Putin’e Halep’te ateşkesin sağlanmasını istediğini belirtti.İki devlet lideri Kurban Bayramı nedeni ile Halep’te ateşkesin olması için ABD’yle görüşme içinde olduklarını ve hızlandırılması konusunda aynı fikirde olduklarını belirttiler.

TERÖR ÖRGÜTLERİNDEN ARINDIRILMASI BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

erdogan-putinİki lider Suriye’ye ilişkin yaptığı görüşmede Fırat Kalkanı operasyonu kapsamında Türkiye’nin sınır bölgesinin temizlenmesinin büyük önem taşıdığı ifade edildi.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cerablus’un ve El Rai’nin asli sakinlerinin Türkiye’den memleketlerine dönmeye başladıklarını da vurguladı.