DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in düğünü için sporsonluk yarışına girdiler

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in düğünü için sporsonluk yarışına girdiler

Kısa süre önce evlilik teklifi ile gündeme gelen başarılı oyuncular Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti düğün için hazırlıklara başladı. Arap yatırımcılarla görüşecekler Ünlü çiftin düğünü için Arap yartırımcılar arasında sponsorluk yarışı başladı. Bunun üzerine harekete geçen ünlü çift önümüzdeki günlerde Arap yatırımcılarla sözleşme masasına oturmayı planlıyor.Ünlü oyuncu Burak Özçivit, 1 Şubat’ta Dubai’ye gidecek ve

Kısa süre önce evlilik teklifi ile gündeme gelen başarılı oyuncular Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti düğün için hazırlıklara başladı.

Arap yatırımcılarla görüşecekler

Ünlü çiftin düğünü için Arap yartırımcılar arasında sponsorluk yarışı başladı. Bunun üzerine harekete geçen ünlü çift önümüzdeki günlerde Arap yatırımcılarla sözleşme masasına oturmayı planlıyor.Ünlü oyuncu Burak Özçivit, 1 Şubat’ta Dubai’ye gidecek ve onu görmek isteyen hayranları 500 lira ödeyecek. Aynı zamanda Fahriye Evcen ise bir Arap kozmetik firması ile anlaşmaya varacak.Balayı sponsorluğu için ise Arap İş adamı ünlü çifte Dubai ve Katar turu planladı. Otel rezarvasyonları dahil herşey hazırken, çiftin bu teklifi kabul etmesi halinde 1’er milyon dolar reklam ücreti verilecek.