DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Gümüş dizisi Amerika’ya damga vuracak!

Gümüş dizisi Amerika’ya damga vuracak!

Yıllar önce reyting rekorları kıran Gümüş dizisi Amerika’ya damga vuracak. Bir çok ülkede yayınlanan dizi şimdi de Amerika’da ekranlara gelecek. Gümüş dizisi Amerika’ya damga vuracak! 2005 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Gümüş dizi o zamanlara büyük damga vurmuştu. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Songül Öden’in oynadığı dizi bir çok ülkede yayınlandı. Şimdi sıra Amerika’da. Amerikalıları ekran

Yıllar önce reyting rekorları kıran Gümüş dizisi Amerika’ya damga vuracak. Bir çok ülkede yayınlanan dizi şimdi de Amerika’da ekranlara gelecek.

Gümüş dizisi Amerika’ya damga vuracak!

2005 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Gümüş dizi o zamanlara büyük damga vurmuştu. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Songül Öden’in oynadığı dizi bir çok ülkede yayınlandı.

Şimdi sıra Amerika’da.

Amerikalıları ekran başına kilitlemeyi hedefleyen dizi hafta içi her gün ABD’nin Pasiones kanalında ekranlara geliyor. Başarılı dizi Gümüş bu zamana kadar 100’ün üzerinde ülkede yayınlandı.

Gümüş dizisi Amerika’da

Genel Müdürü Francisco Gimenez, televizyon izleyici kitlesinin Türk dizilerine karşı büyük bir ilgi gösterdiklerini aktardı. Böylelikle daha fazla izleyici kitlesine ulaşmayı amaçladıklarını ve hep bu yönde ilerleyeceklerini söyledi.

Doğan TV’den açıklama

Doğan TV Uluslararası ve Kurumsal Strateji Grup Başkanı Özge Bulut Maraşlı yaptığı açıklamada; ”Latin Amerika satışlarımızdaki başarımız ABD’de özellikle İspanyolca konuşulan bölgelerde müthiş ilgi gördü. Gümüş’ten önce Telemundo kanallarında Kayıp, Fatmagül, Öyle bir Geçer Zaman ki, HMTV Pasiones (WAPA) kanalında Merhamet ve Aşk-ı Memnu yayınlanmıştı. Şimdi bunlara Gümüş de eklendi. Ülkemizde çok iyi diziler üretiliyor. Bunları yurt dışında pazarlayarak kültür ihracatı alanındaki başarımızı büyüterek sürdürme hedefindeyiz” dedi.