DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kara Sevda 29 Mart fragmanı | Büyük gerçek ortaya çıktı

Kara Sevda 29 Mart fragmanı | Büyük gerçek ortaya çıktı

Star Tv’nin reyting fenomeni olan dizisi Kara Sevda dolu dizgin devam ediyor. Kara Sevda 29 Mart fragmanı yayınlandı mı? Kara Sevda 62. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Nihan ve Kemal’in birbirine olan büyük aşkını konu alan dizi her bölümü ile dolu dizgin devam ediyor. Heyecanın ve aşkın bir an olsun eksik olmadığı dizinin bu akşamki bölümü

Star Tv’nin reyting fenomeni olan dizisi Kara Sevda dolu dizgin devam ediyor. Kara Sevda 29 Mart fragmanı yayınlandı mı? Kara Sevda 62. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Nihan ve Kemal’in birbirine olan büyük aşkını konu alan dizi her bölümü ile dolu dizgin devam ediyor. Heyecanın ve aşkın bir an olsun eksik olmadığı dizinin bu akşamki bölümü de izleyicileri ekran başına kitledi. Kara Sevda’nın bu akşam yayınlanan bölümü izleyenler dizinin sonunda hemen yeni bölüm fragmanını izlemek için internete sarıldı. Fakat Kara Sevda’nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kara Sevda 29 Mart fragmanı izle

Kara Sevda’da bu hafta Ozan’ın katilinin ortaya çıkması için uğraşan Nihan ve Kemal’in uğraşları sonuç verdi. Ortaya çıkacağını anlayan Tarık durumdan kurtulmak için Asu’dan yardım ister. Asu ise bu durumu fırsata çevirir ve Emir’le bir olup Tarık’a zor işler yaptırırlar. Kandarlı’nın mekanını basmaya giden Tarık ve diğer adamlar mekanı sarar. Tarık ise içeride Kemal’in de olduğunu düşünerek adamların durmasını ister fakat onu dinlemezler. Tarık, Kemal’e yakalanacak mı?

Geçen hafta neler oldu?

Ozan’ın katilinin ortaya çıkması ile büyük bir şok yaşayan Nihan ve Kemal ne yapacaklarını bilemedi. Nihan ve Kemal’in ardından Nihan’ın annesi de gerçeği öğrenince sinirlerine hakim olamadı. Silahı alıp Zeynep’in yanına koşan annesini engellemek isteyen Nihan tetiğe bastı. Kurşunla yaralanan Zeynep, birden yere yığıldı.