DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Lukas Podolski, Alman Milli Takımı’na veda ediyor

Lukas Podolski, Alman Milli Takımı’na veda ediyor

Lukas Podolski, İngiltere ile oynanacak maçla Milli Takım kariyerini noktalıyor. EURO 2016’da forma şansı bulamayan yıldız oyuncu turnuvanın ardından milli takımda forma giymeyi bırakacağını açıklamıştı. Almanya Futbol Federasyon, Almanya ile İngiltere arasında bir özel maç ayarladı. Lukas Podolski bu maçla birlikte jübilesini yapacak ve Alman Milli Takımı’na veda edecek. Almanya – İngiltere karşılaşması yarın Signal Iduna

Lukas Podolski, İngiltere ile oynanacak maçla Milli Takım kariyerini noktalıyor.

EURO 2016’da forma şansı bulamayan yıldız oyuncu turnuvanın ardından milli takımda forma giymeyi bırakacağını açıklamıştı.

Almanya Futbol Federasyon, Almanya ile İngiltere arasında bir özel maç ayarladı.

Lukas Podolski bu maçla birlikte jübilesini yapacak ve Alman Milli Takımı’na veda edecek. Almanya – İngiltere karşılaşması yarın Signal Iduna Park’ta TSİ 22.45’te başlayacak. Alman yıldız bu maçta son kez Almanya adına forma giyecek.

Almanya Milli Takımı’nın en tecrübeli oyuncuları arasında yer alan 31 yaşındaki futbolcu, yarınki karşılaşma ile 130’uncu kez milli maça çıkacak. Poldi, bugüne kadar attığı 48 golle Miroslav Klose ve Gerd Müller’in ardından milli maçlarda en çok fileleri sarsan üçüncü Alman futbolcu konumunda bulunuyor.

Almanya formasını 13 yıl boyunca giydi

2004 yılından bu yana Alman Milli Takımı formasını terleten Lukas Podolski çıktığı 129 maçta fileleleri 48 kez sarsmayı başardı. Milli takımla birlikte 5 büyük turnuvada boy gösterdi.