DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
McDonalds’dan skandal tweet!

McDonalds’dan skandal tweet!

Dünyaca ünlü fast-food markası olan McDonalds’dan skandal tweet geldi. Şirketin Donald Trump hakkında attığı o tweet bomba etkisi yarattı. Fast-fost markası olan McDonalds sosyal medya hesabından ABD Başkanı Donald Trump’ı hedef alan açıklamalarda bulundu. Bu sabah saat 09.16 sıralarında atılan tweette direk Donald Trump’ı hedef almasa da ona yönelik olduğu anlaşıldı. Olayın patlamasının hemen ardından

Dünyaca ünlü fast-food markası olan McDonalds’dan skandal tweet geldi. Şirketin Donald Trump hakkında attığı o tweet bomba etkisi yarattı.

Fast-fost markası olan McDonalds sosyal medya hesabından ABD Başkanı Donald Trump’ı hedef alan açıklamalarda bulundu. Bu sabah saat 09.16 sıralarında atılan tweette direk Donald Trump’ı hedef almasa da ona yönelik olduğu anlaşıldı. Olayın patlamasının hemen ardından firmadan açıklama yapıldı. Firma hesabının hacklendiğini iddia etti.

McDonalds’dan skandal tweet!

İşte o tweetler;

“Senin yerine Obama’nın geri dönmesini tercih edersin”

“Bu arada ellerin çok küçük”

Gündeme bomba gibi düşen tweette ABD başkanı Donald Trump için ‘iğrenç’ benzetilmesi yapıldı. Ve Donald Trump’ın elleri ile de dalga geçildi. Bununla birlikte bir de ‘Obama’yı geri istiyoruz’ dendi. Firmanın bu mesajı çok kısa süre içerisinde 600 kez paylaşıldı. Durumun fark edilmesinden sonra mesaj kısa süre içerisinde silindi.

McDonalds'dan skandal tweet

McDonalds daha sonrasında ise Twitter’dan hesaplarının tehlikede olduğuna dair bir bildirim aldığı bilgisini paylaştı ve sonrasında mesajı silerek hesabı güvenliğini sağladıklarını belirtti.