DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Sığınmacı kampında korku dolu anlar

Sığınmacı kampında korku dolu anlar

Danimarka’da bulunan bir sığınmacı kampında korku dolu anlar yaşandı. Bir sığınmacının kendini havaya uçuracağı iddiasıyla boşaltıldı.\r\n\r\n

Danimarka’da bulunan bir sığınmacı kampında korku dolu anlar yaşandı. Bir sığınmacının kendini havaya uçuracağı iddiasıyla boşaltıldı.

‘Kendimi havaya uçuracağım’

danimarka-siginmaci-kampNyborg kentindeki sığınmacı kampı bugün yaşadıkları olay ile sarsıldı. Kampta yaşamına devam eden bir sığınmacının ‘kendimi havaya uçuracağım’ tehdidi üzerine kamp anında boşaltıldı. Olay ile ilgili yerel gazetelerde yer alan haberlere göre, görgü tanıkları kamp etrafında şüpheli birinin dolaştığını ifade ettiler. Buna ek olarak şüphelinin elinde bir cismin olduğununda altını çizildi.Tehdit üzerine boşaltılan sığınmacı kampına anında polis ekipleri gönderildi. Olay yerine giden polis ve ilk yardım ekipleri kampta bulunan ailelere müdahale etti. Kamp alanında çok sayıda ailenin yaşadığı bildirildi. Polisin yaptığı ilk açıklamaya göre kampı harekete geçiren 22 yaşındaki sığınmacının yakalandığını açıkladı. Yakalanan saldırgan hemen gözaltına alındı. Saldırganın tehdidi aşk hayatındaki problemler nedeni ile yaptığı bildirildi.