DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Survivor 2018 kimler yarışacak? (İşte belli olan isimler)

Survivor 2018 kimler yarışacak? (İşte belli olan isimler)

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen yarışma programı unvanını yıllardır elinde barındıran Survivor 2018‘de yarışacak isimler yavaş yavaş belli olmaya başladı. Peki Survivor 2018‘de hangi isimler yarışacak? Survivor 2018 ne zaman yayınlanacak? Herhangi bir aksilik çıkmazsa 10 Şubat 2018 tarihinde yayınlanması planlanan Survivor 2018’de daha önce yarışmada yarışan bir çok isim bulunuyor. Bu zamana kadar

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen yarışma programı unvanını yıllardır elinde barındıran Survivor 2018‘de yarışacak isimler yavaş yavaş belli olmaya başladı. Peki Survivor 2018‘de hangi isimler yarışacak?

Survivor 2018 ne zaman yayınlanacak?

Herhangi bir aksilik çıkmazsa 10 Şubat 2018 tarihinde yayınlanması planlanan Survivor 2018’de daha önce yarışmada yarışan bir çok isim bulunuyor. Bu zamana kadar yarışmada bulunacağı kesinleşen isimler arasında, Turabi Çamkıran, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Merve Aydın, Hilmicem İntepe, Adem Kılıççı, Nihat Doğan, Ümit Karan, Murat Ceylan, Cumali Akgül ve Hakan Hatipoğlu bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde Gizem Kerimoğlu ve Damla Can’ın da yarışmaya katılacağı iddialar arasındaydı. Damla’nın ve Gizem’in yarışmaya dahil olup olmayacağı henüz belli olmamışken, Survivor 2018’e iki isim daha dahil oldu.

Göz6 evinden Survivor 2018’e

2016 yılında Tv8 ekranlarında yayınlanan beklenilen reytingi karşılayamayan Göz6 yarışma programından kendisini kanıtlamış Ramazan Kalyoncu ve Ecem Karaağaç reyting rekorları kıran yarışmanın kadrosuna dahil oldu.

Ecem Karaağaç kimdir?

Hırslı kişiliğiyle Göz6 programından tanıdığımız Ecem Karaağaç 1991 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Yaşamını mimar olarak devam ettiren yarışmacı, Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde eğitim gördü. Bir çok spor dalıyla ilgilenen Gizem Karaağaç, profesyonel olarak yüzücülük yapmasının yanı sıra, yıllarca lisanslı baskerbol oynamıştır. Göz6 yarışmasında kızlar evinden finale kalmaya hak kazanan Ecem, yüzücülük ve basketbol sporunun yanı sıra okçuluk, rüzgar sörfü, futbol, kayak sporlarıyla da ilgilenmiştir.

Ramazan Kalyoncu kimdir?

Şivesi ve duruşuyla Göz6 yarışma programında kendisinden sık sık söz ettiren Ramazan Kalyoncu 1990 yılında Rize’de dünyaya geldi. Bir çok spor dalıyla ilgilenen başarılı yarışmacı, futbol ve boks sporunun yanı sıra, pilates, yoga ve bokwa sporlarıyla profesyonel olarak ilgilendi. Sporun dışında modellikte yapan Kalyoncu, Best Model Of Turkey yarışmasında finale kalmaya hak kazanırken, Idol of Models yarışmasında 3. olmuştu.

Göz6 programında şivesiyle sık sık gündeme gelen Kalyoncu’nun diğer yarışmacılar sms alabilmek için taklit yaptığını normalde Trabzon şivesiyle konuşmadığını iddia etmişti. Başarılı yarışmacı Göz6 yarışmasından sonra bir çok reklam filminde boy gösterdi.