DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Tarkan’ın ‘Cuppa’sı sosyal medyayı salladı

Tarkan’ın ‘Cuppa’sı sosyal medyayı salladı

Tarkan ‘Cuppa’ dedi sosyal medya yıkıldı… 6 yıl aradan sonra ‘Cuppa’ albümüyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Pop müziğin Mega Star’ı Tarkan, önümüzdeki hafta çıkacak olan yeni albümünü sevenleriyle paylaştı, sosyal medya yıkıldı. İşte Mega Star Tarkan’ın Cuppa’sı…Tarkan, ‘Adımı Kalbine Yaz’ isimli 2010 yılında çıkardığı Pop müzik albümünün ardından, 6 yıl sonra sevenlerine bir sürpriz yaptı. Geçtiğimiz aylarda Tarkan’ın yaptığı ilk sanat müziği albümü olan ‘Ahde vefa’da istediği başarıyı elde edemeyen Mega Star, sevenlerinin karşısına yeni bir albümle çıkmaya hazırlanıyor.Albümünün adını alan ve aynı zamanda çıkış parçası da olan ‘Cuppa’yı İnstagram,Twitter ve Facebook hesabından takipçileriyle paylaştı.Eş zamanlı olarak digital müzik platformlarında müzik severlere sunulan şarkının paylaşılmasıyla sosyal medya adeta ‘Cuppa’ ile doldu taştı.Yapımcılığını DMC’nin üstlendiği ‘Cuppa’ ile bu yaz müzik listelerini sarsmaya hazırlanıyor.Cuppa, iTunes, Spotify ve Türk Telekom Müzik’ten ücretsiz olarak dinlenebiliyor.Cuppa’nın sözü ve müziği Minik Serçe Sezen Aksu’ya ait olurken, düzenlemesini de ünlü aranjör Ozan Çolakoğlu yaptı. Cuppa, Tarkan’ın Pınar Dilek ile dünya evine girdikten sonraki ilk albüm olma özelliğini taşıyor.İşte Tarkan’ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım şu şekilde:tarkan-cuppa-albumHayranlarıyla bu güzel haberi paylaşan Tarkan fotoğrafın altına, “Yakında sizlerle buluşacak olan pop albümümden Cuppa’yı şimdiden paylaşmak istedim. Ümit ederim ki ’Cuppa’ sizleri de beni heyecanlandırdığı kadar heyecanlandırır ve yazınıza coşku, içinize mutluluk katar. Sevgiyle” notunu düştü.

TWİTTER’DA BİR NUMARA

Tarkan’ın, bu yaza damgası vurması beklenen albümünün çıkış parçası olan ‘Cuppa’yı paylaşması üzerine sosyal medyada yankı uyandırdı. Twitter’da #cuppa hashtag’i gündemde bir numaraya oturdu.

TARKAN- CUPPA ŞARKI SÖZLERİ  (DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN)

Hey hey tafyaTelevizyonu açma, telefona da bakmaNe acıklı ne saçma sanki kıyametHer şey satılık kalplerde katılıkAşklar yatılık akışta milletCuppa cuppa cuppa cuppa da cuppa cuppaBağıra çağıra bas basSabaha kadar dansHey hey tayfaKalk kalk hadi durmaHey hey tayfaHey hey tayfaGeri adım atma atmaGeri adım atma atmaGeri adım atma atmaGeri adım atma atmaGeri adım atma atmaGeri adım atma atmaDoğduk biz bu düzeneÖtekini üzen üzeneOlur mu ondan bize neKüfür kıyametKalpleri kıran kıranaBir sor be gönül koyanaNedir bu oyana buyanaKopuşta milletCuppa cuppa cuppa cuppa da cuppa cuppaBağıra çağıra bas basSabaha kadar dansCuppa cuppa cuppa cuppa da cuppa cuppaBağıra çağıra bas basSabaha kadar dansHey hey tayfaKalk kalk hadi durmaHey hey tayfaHey hey tayfaGeri adım atma atmaGeri adım atma atmaGeri adım atma atmaGeri adım atma atmaGeri adım atma atmaGeri adım atma atmaÇaresi yok yanacaz biz deBirilierine kanacaz biz deVurucaz dibe dibe önceElbette havalanıcaz biz deÇaresi yok yanacaz biz deBirilierine kanacaz biz deVurucaz dibe dibe önceElbette havalanıcaz biz deCuppa cuppa cuppa cuppa da cuppa cuppaBağıra çağıra bas basSabaha kadar dans