DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Ünlü rapçiler birbirine girdi: 1 ölü

Ünlü rapçiler birbirine girdi: 1 ölü

Kosova’da çıkan kavgada ünlü rapçiler birbirine girdi. Olay yerinden silah sesleri yükseldi. Kavga da 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.\r\n\r\n

Kosova’da çıkan kavgada ünlü rapçiler birbirine girdi. Olay yerinden silah sesleri yükseldi. Kavga da 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.Kosova’da tanınmış ünlü iki rap şarkıcısı arasında çıkan kavga felakete yol açtı. Kavgadan hızını alamayan öfkeli grup silahlarına sarıldı. Çok kısa sürede büyüyen kavgayı Kosova’nın ünlü iki rap şarkıcısı Noizyi ve Skivi başlattı. Sözlü tartışmayla başlayan kavga yerini silahlara bıraktı.Çıkan kavgaya şahit olan görgü tanıklarının verdiği ifadede ‘Skivi’nin telefonla bir grup arkadaşını aradığını ve grubun kafeye gelmesiyle tartışmanın silahlı çatışmaya dönüştüğünü’ belirtti. Olayın hemen ardından polis ve ambulanslar bölgeye sevk edildi. Polis olay ile ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.

1 kişi hayatını kaybetti

kosovada-unlu-rap-sarkicilari-catisti

İki ünlü rapçi arasında çıkan kavgada Skivi olarak bilinen şarkıcının en yakın arkadaşı yaşamını yitirdi. Diğer rapçi Noizy ve 2 arkadaşı hastaneye kaldırıldı. Ve hemen tedavi altına alındılar.