DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Yaşlı adamın yaptığı akıllara durgunluk verdi

Yaşlı adamın yaptığı akıllara durgunluk verdi

ABD’de bir bankayı soyan yaşlı adamın açıklaması akıllara durgunluk verdi. 70 yaşındaki yaşlı adam bankayı karısından kurtulmak için soyduğunu ifade etti.\r\n\r\n

ABD’de bir bankayı soyan yaşlı adamın açıklaması akıllara durgunluk verdi. 70 yaşındaki yaşlı adam bankayı karısından kurtulmak için soyduğunu ifade etti.ABD’de gerçekleşen sıra dışı olayı City Star gazetesi duyurdu. City Star gazetesi, yaşlı adam bankaya soygun için girip kasiyere ‘‘Üzerimde silah var. Paraları ver’’ şeklinde yazı yazan bir not verdi. Aldığı bu not karşısında şoka giren kasiyer yaşlı adama 3 bin dolar uzattı. 3 bin dolar alan yaşlı adam oradan hemen uzaklaşmak yerine bir sandalyeye oturup beklemeye başladı.

‘Aradığın kişi benim’

yasli-adamBankayı soyduktan sonra kaçmak yerine bekleyen adam, kendisini arayan güvenlik görevlisine ‘Aradığın kişi benim’ diyerek kendini ihbar etti. Olay yerine gelen polisler 70 yaşındaki yaşlı adamı hemen tutukladı.Karısı ile kavga eden yaşlı adam bankayı karısından kurtulmak için yaptığı söyledi. 70 yaşındaki Lawrence John Ripple isimli adam verdiği ifadede ‘‘O kadınla aynı evde yaşamaktansa, hapishane hücresinde yaşamayı tercih ederim’’ dedi. Bu istek doğrultusunda yaşlı adam tutuklanarak cezaevine sevk edildi.