DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Ygs giriş yerleri açıklandı mı? YGS ne zaman?

Ygs giriş yerleri açıklandı mı? YGS ne zaman?

Her yıl ÖSYM tarafından yapılan YGS yaklaştı. Başvuruların tamamlanmasıyla birlikte sınav yerlerininde belli olması bekleniyor. Peki YGS giriş yerleri ne zaman açıklanacak. Ygs giriş yerleri açıklandı mı? YGS ne zaman? Ygs giriş yerleri açıklandı mı? ÖSYM tarafından yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı giriş yerlerinin bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. YGS’de Türkçe Testi, Sosyal Bilimler Testi, Temel

Her yıl ÖSYM tarafından yapılan YGS yaklaştı. Başvuruların tamamlanmasıyla birlikte sınav yerlerininde belli olması bekleniyor. Peki YGS giriş yerleri ne zaman açıklanacak. Ygs giriş yerleri açıklandı mı? YGS ne zaman?

Ygs giriş yerleri açıklandı mı?

ÖSYM tarafından yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı giriş yerlerinin bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. YGS’de Türkçe Testi, Sosyal Bilimler Testi, Temel Matematik Testi ve Fen Bilimleri Testi bulunacak. YGS sabah saat 10:00’da başlayacak 160 dakika içinde sona erecek.

YGS ne zaman?

Her yıl ÖSYM tarafından gerçekleştirilen YGS, 12 Mart Pazar günü yapılması planlanıyor. YGS sınav yerlerinin ise sınav tarihinden bir hafta önce açıklanması gerekmektedir.YGS’ye girecek adaylar için yeni çipli kimlik kartı şartı bulunmamaktadır. İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, kimlik kartlarının yenilenmesi için başvuru sürecinde olanların ‘geçici kimlik belgesi’ ile sınava girebilecek.