DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
10 Mayıs Reyting Sonuçları – 10.05.2016 Rating sonuçları

10 Mayıs Reyting Sonuçları – 10.05.2016 Rating sonuçları

10 Mayıs Salı 2016 reyting sonuçları açıklandı. Hangi dizi veya program reytinglerde birinci oldu? İşte ayrıntılı TOTAL ve AB reyting sonuçları;

Birbirinden iddialı yapımların yarıştı 10 mayıs gününün reyting sonuçları açıklandı.

Dünün iddialı dizileri ve yarışma programları

Sonuçlara geçmeden önce dün hangi dizi ve yarışma programları vardı önce onları hatırlayalım.ATV’de; Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz,Kanal D’de; Hayat Şarkısı,Fox TV’de Aşk Yeniden,TV8’de Survivor;Star TV’de Göç Zamanı yayınlandı.

10 Mayıs Reyting Sonuçları;

10 Mayıs salı gününün en çok izlenen programı TOTAL ve AB’de ATV’nin Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oldu. Sevilen dizi TOTAL’de 8.36, AB’de 9.22 reyting aldı.İkinci sırayı ise TOTAL ve AB’de Survivor kaptı. Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı Survivor TOTAL’de 7.56 AB’de ise 8.00 reyting puanı aldı.Geçen hafta bu tablonun tam tersi olmuştu Survivor iki grupta birinci Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ise ikinci sırada yer almıştı.Hayat Şarkısı TOTAL ve AB’de dördüncü sırada yer aldı.

Aşk Yeniden ve Göç Zamanı finale yakın

Fox TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Aşk Yeniden’in final yapacağı iddia edilmişti. Dizi bu hafta TOTAL’de 7. AB’de 10. sırada yer aldı. Eğer iddialar doğruysa dizi 60. bölümüyle haziran ayında final yapacak.ask yeniden final yapiyorGöç Zamanı dizisi ise TOTAL ve AB’de 24. sırada yer alabildi. Dizinin ne zaman final yapacağı hakkında net bir bilgi yok ancak bu reytinglerle 1 ay zor dayanır. Bizden söylemesi…Reyting sonuçlarını detaylı görmek için Canlı TV reyting sonuçları  sayfasını ziyaret edebilirsiniz.