DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kuzey Yıldızı 15. Bölüm izle

Kuzey Yıldızı 15. Bölüm izle

Kuzey Yıldızı 15. Bölüm izle; 21 Aralık Cumartesi akşamı Show TV’de yeni bölümüyle yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin son bölümünü tek parça izle!

Kuzey Yıldızı 15. Bölüm izle; Süreç Film’in Show TV için hazırladığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 21 Aralık Cumartesi akşamı 15. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde; Yıldız’ın gerçekleşemsi imkansız isteğinin ardından Kuzey pes etmiş ve herkesten uzaklaşmak için yayla evine geri dönmüştü. Yaptığı hatanın farkına varan Yıldız, Kuzey’in gönlünü almaya çalışsa da başaramamıştı. Dizinin bu akşam yayınlanan bölümü izlemek isteyen izleyiciler ‘Kuzey Yıldızı son bölüm izle’ araması yapıyorlar. Kuzey Yıldızı dizisini tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

KUZEY YILDIZI SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Kuzey Yıldızı İlk Aşk, her hafta Cumartesi günü saat 20:00’da Show TV ekranında izleyiciyle buluşuyor. Dizinin yeni bölümünü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirler!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk izle

KUZEY YILDIZI 15. BÖLÜM ÖZETİ

Yıldız, Kuzey’den istediğinin yanlış olduğunun farkına varır. Kuzey’in gönlünü almaya çalışsa da Kuzey’den istediği yüzü bulamayan Yıldız bu sefer inadının kurbanı olur. Yayla evinde bir süre yalnız kalmak isteyen Kuzey, Yıldız’ın hamleleriyle isteğine ulaşamaz üstelik hayatı daha da zorlaşır.

Ne yaparsa Kuzey’in güvenini tekrar kazanamayan Yıldız,Mine, Gökçe ve Feride’nin güvenini kazanmayı başarmıştır. Artık Kuzey’in kızları Yıldız’ın arkasındadır. Kızlar Yıldız’ın tarafına geçtiğinde babalarının Yıldız’ı affedeceğini düşünse de işler daha da karışır. İki inatçı keçi gibi yaylayı birbirlerine dar etmeye yemin eden ikili birbirlerine türlü türlü oyunlar oynayacak. Pes eden taraf hangisi olacak? Kuzey mi? Yıldız mı?

Kuzey ve Yıldız savaşı tam gaz devam ederken herkes tarafını belli eder. Kuzey’i destekleyenler Kuzey’in yanında Yıldız’ı destekleyenler ise Yıldız’ın yanındadır. Yıldız’ın yaptıklarından sonra onu en zayıf noktasından vurmayı başaran Kuzey, Yıldız’ın yapacakları sonrasında yaptıklarına bin pişman olacaktır.

Kuzey ve Yıldız arasındaki gerilim herkes gruplaşmaya götürürken işler çığrından çıkmaya başlar. Sefer, Nadide, Mine, Gökçe ve Feride bu gerilimin ortasında kala kalırlar.

Sefer ve Nadide Kuzey’in tarafında saflarını belli ederken, Mine, Gökçe ve Feride Yıldız’ın yanındadırlar. Ancak bu savaşı kalabalık olan taraf değil, inatçı taraf kazanacaktır. Yıldız’da Kuzey’de birbirlerini pişman edebilmek için yeni oyunlarını öne sürecekler. Savaşı hangi taraf kazanacak?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk her Cumartesi saat 20:00’da Show TV’de!