DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
12 Şubat 2017 Kısmetse Olur’da kim elendi? | Onur ve Aycan ayrıldı mı?

12 Şubat 2017 Kısmetse Olur’da kim elendi? | Onur ve Aycan ayrıldı mı?

Aksiyon dolu haftanın ardından en merak edilen soru ’12 Şubat 2017 Kısmetse Olur’da kim elendi?’ oldu. Onur ve Aycan çifti ayrıldı mı? Peki Adnan ve Didem ne zaman barışacak? Barıştı mı? Bu haftanın finali Aycan neden yok?Bu hafta Kısmetse Olur evi çok büyük olaylara şahit oldu. Tabi haftanın ilk günlerinde Adnan ve Didem’in ayrılması evde

Aksiyon dolu haftanın ardından en merak edilen soru ’12 Şubat 2017 Kısmetse Olur’da kim elendi?’ oldu. Onur ve Aycan çifti ayrıldı mı? Peki Adnan ve Didem ne zaman barışacak? Barıştı mı? Bu haftanın finali Aycan neden yok?Bu hafta Kısmetse Olur evi çok büyük olaylara şahit oldu. Tabi haftanın ilk günlerinde Adnan ve Didem’in ayrılması evde hüzünlü hava yaratırken, sonrasında olanlar ise büyük şok yarattı. Didem ve Adnan olayı dinmeden Kısmetse Olur evine ilk kez bir ölüm haberi geldi. Yeni gelin adaylarından olan Merve’nin babası uzun zamandır kanser tedavisi görüyordu ve o gün hayatını kaybetti. Gelen bu acı haberler tüm ev halkı gözyaşlarına boğuldu. Daha sonrasında ise Aycan ve Onur çifti kavga etti. Bu haftanın da sonuna böyle gelindi.

12 Şubat 2017 Kısmetse Olur’da kim elendi?

Haftanın son bölümününde yayınlanmasının ardından final gününe çok az bir süre kala eve veda eden isim internete sızdı. Cuma günü kral ve kraliçe seçimi vardı. Halk arası bozuk olan AdDid çiftini kral ve kraliçe olarak seçmişti. Kendilerine yaver olarak da Gözde ve Ünal’ı seçtiler. Bu haftanın birincileri ise Didem Delen ve Tankut Denker oldu. Aycan final çekimine gelmedi. Onur ise bu durum karşısında şoke oldu.Gelin adayları evden elenmesi yönünde en çok yeni gelen aday Kemal’i yazdı. Kemal, gelin adaylarından Tuğçe Ergişi’nin eski sevgilisi idi. Onun gelmesi ile de Tankut’u bırakan Tuğçe’ye inat tğm gelin adayları Kemal’i yazdı. Damat adayları ise elenmesi yönünde Aycan’ı yazdı. Böylelikle Aycan ve Kemal eleme potasına girdi. Fakat bu hafta eleme gerçekleşmedi. İki adayda evde kaldı.Kimin elendiğini öğrenmek için tıklayın…AdDid ve OnAy çifti ise gelecek hafta Salı günü Sevgililer gününde barışacak. Gökhan Sara ise tanıma yolunda olduğu gelin adayı Sibel’in ismini dövme yaptırdı.