DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
14 mayıs 2016 ehliyet sınavı sonuçları açıklandı

14 mayıs 2016 ehliyet sınavı sonuçları açıklandı

Ehliyet sınav sonuçları açıklandı sonuç bilgisi MEB’de. Ehliyet sınav sonuçlarını MEB sınavdan yaklaşık 14 gün sonra açıkladı.

Ehliyet sınav sonuçları açıklandı MEB sonuc sayfası erişime açıldı. Daha önceki sınavları en geç 15 gün içinde açıklayan MEB,  Ehliyet sonuçları dün akşam yani 26 Mayıs perşembe günü saat 17.10’da MEB-MTSAS sınav sonuç ekranında duyurdu. Sürücü adayları ehliyet sonuçlarını meb.sonuc/sorgu sayfasından T.C ve güvenlik numaraları ile kolayca öğrenebilecekler. Dileyenler ise ehliyet sonuçlarını kayıtlı olduğu kurstan öğrenebilirler. Ehliyet sınav sonuçları MEB sayfası internethaber’de.EHLİYET SONUÇLARI MEB-MTSAS SONUÇ SORGU SAYFASI İÇİN TIKLA

EHLİYET SINAV SONUÇLARI MEB 14 MAYIS SINAV SONUCU

Sınav sonuçları, http://www.meb.gov.tr internet adresinden duyurulacaktır. Kursiyerler, bu adresten Özel Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınav Sonuçları linkinin üzerine tıklayarak açılacak sayfadan, T.C. kimlik numarasını girerek sınav sonuçlarını öğrenebilecektir.

EHLİYET SONUÇLARI 14 MAYIS MTSAS SONUÇ EKRANI

Sınav sonuçları, http://www.meb.gov.tr internet adresinden duyurulacaktır. Kursiyerler, bu adresten Özel Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınav Sonuçları linkinin üzerine tıklayarak açılacak sayfadan, T.C. kimlik numarasını girerek sınav sonuçlarını öğrenebilecektir.Ayrıca, Özel MTSK müdürlükleri Özel MTSK Modülünden kurum kodunu ve şifresini girerek, müdürlüklerinden sınava girenlerin sonuç listesini çıkaracak ve kursiyerlere tebliğ edecektir.