DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?

AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?

AÖF kayıtlarını yenilemek isteyen öğrenciler ne yapmalılar? AÖF kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar?

2016 yılı güz dönemi AÖF kayıt yenileme işlemleri başladı. AÖF sistemine kayıtlı olan öğrenciler kayıt yenileme işlemlerini yapabilecekler. Peki AÖF kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme harçları ne kadar? AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman? AÖF  kayıt yenileme şartları nedir? AÖF sınav tarihleri ne zaman? Aöf kayıt yenileme ile ilgili tüm merak ettikleriniz bu haberde…aof-kayit-yenileme

AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman?

Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme işlemleri 26 Eylül pazartesi günü başlayıp 7 Ekim cuma günü sona erecektir. Kayıt yenileme yapmak isteyen öğrenciler kayıt yenileme bedelini ödedikten sonra işlem gerçekleştirebilirler. Yani 7 ekim tarihine kadar harç bedelini yaparak kayıt yenileme işlemini tamamlamanız gerekmektedir.

AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?

AÖF kayıt yenileme sisteminde ödeme yapılmadan önce ders ekle-sil işlemleri yapılmalı, ödeme yapılana denk ders seçimi kesinleştirilmelidir. Ödeme yapıldıktan sonra derslerle ilgili herhangi bir değişiklik yapılamaz. Öncelikle AÖF internet sitesine girerek kayıt yenileme linkinden derslerini incelemeleri gerekmektedir.

AÖF harç ücretleri ne kadar?

Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme yapan öğrencilerin geçen seneye göre harç bedellerinin aynı olacağı düşünülmekte. Harç ücretini Vakıfbank ATM’lerinden kimlik numaranız ile birlikte yapabilmektesiniz. Ayrıca, Vakıfbank internet bankacılığındanda ödemeleri gerçekleştirebilirsiniz. Geçen yılın harç ücretlerini öğrenecek olursak; lisans programlarına göre değişiklik göstermekle birlikte 205tl olarak belirlenmiştir.

Aöf ders ekle-sil nasıl yapılır?

AÖF mesai saatleri

Açıköğretim Fakültesi çalışma saatleri ne zaman? AÖF büroları mesai saatleri 08:30-17:00o olarak bilinmektedir. Haftanın beş günü hizmet veren AÖF büroları hafta sonu kapalıdır.

AÖF sınav tarihleri

Açıköğretim Fakültesi 2016-2017 yılı sınav tarihleri ne zaman?Güz Dönemi Ara Sınav                                26-27 Kasım 2016Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı               14-15 Ocak 2017Bahar Dönemi Ara Sınavı                              15-16 Nisan 2017Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı              27-28 Mayıs 20172016-2017 Öğretim Yılı Tek Ders Sınavı      15 Temmuz 2017AÖF kitaplarımı nasıl alırım?AÖF sorumlu olduğunuz derslerin kitaplarını AÖF bürosundan alarak öğrenci kimlik kartınıza bandrol yapıştırılması gerekmektedir.

AÖF kayıt yenileme zorunlu mu?

AÖF kayıt yenileme işlemi yapılması zorunlu değildir ancak, kayıt yenileme yapılmadığı takdirde kaydınız donmuş olur ve mezun olma tarihinizi uzatmış olursunuz.