DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
15 Şubat 2017 Kara Sevda fragmanı | Nihan ile Kemal’e büyük şok

15 Şubat 2017 Kara Sevda fragmanı | Nihan ile Kemal’e büyük şok

Star Tv’nin reyting rekorları kıran sizi Kara Sevda nefes kesen bölümü ile ekranlara geldi. 15 Şubat 2017 Kara Sevda fragmanı yayınlandı mı? Kara Sevda 56. bölüm fragmanından neler yaşanacak?Kemal, Deniz’in kendi kızı olduğunu ispat edince onu kaçırma planı yaptı. Daha sonra Deniz’i kaçıran Kemal, Emir’i küplere bindirdi. Emir’in şikayeti üzerine gözaltına alınan Kemal’in Deniz’i kaçırdığı ispatlanamayınca

Star Tv’nin reyting rekorları kıran sizi Kara Sevda nefes kesen bölümü ile ekranlara geldi. 15 Şubat 2017 Kara Sevda fragmanı yayınlandı mı? Kara Sevda 56. bölüm fragmanından neler yaşanacak?Kemal, Deniz’in kendi kızı olduğunu ispat edince onu kaçırma planı yaptı. Daha sonra Deniz’i kaçıran Kemal, Emir’i küplere bindirdi. Emir’in şikayeti üzerine gözaltına alınan Kemal’in Deniz’i kaçırdığı ispatlanamayınca serbest kaldı. Tüm bunlar yaşanırken Nihan’da Emir’le büyük bir mücadele verir. Deniz’i kaybedeceğini düşünen Emir tüm kontrolünü kaybeder. Deniz’in bulunması için dört bir yandan arama çalışmaları başlatır. Ve Kemal’in ailesini ateş çemberi içerisine alır.

15 Şubat 2017 Kara Sevda fragmanı

Kemal’in anne ve babasının da büyük plana dahil olduğunu anlayan kardeşleri Zeynep ve Tarık büyük şok yaşarlar. Fakat evlerindeki büyük tehlike olan Emir’in habercisi Banu’dan haberleri yoktur. Tüm olan biteni Emir’e ileten Banu, Kemal’in yakalanmasına sebep olur. Kemal tam Deniz’i anne babasına teslim edecekken polisler etrafını sarar. İşte Kara Sevda’nın nefes kesen yeni bölümü bu akşam sizlerle olacak. Haftaya Çarşamba ise yepyeni bölümü ile bomba etkisi yaratacak.

Kara Sevda’dan kötü haber

14 Ekim 2015’te yayın hayatına başlayan Star Tv’nin başarılı dizisi Kara Sevda final yapmaya hazırlanıyor. İddialı kadro ve konusuyla yayınlandığı günden bu yana ilgiyle takip edilen dizi reytinglerde de oldukça iyi bir konumda yer alıyor.Diriliş Ertuğrul, No:309, Bu Şehir Arkandan Gelecek gibi iddialı dizilerle aynı gün yayınlanan dizi zirveyi Diriliş’in elinden uzun zamandır alamamasına rağmen günün en çok izlenen ilk 3 dizisi arasına adını başarıyla yazdırmayı başarıyor.

Kara Sevda ne zaman final yapacak?

Peki reytinglerde de iyi konumda olan, başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı dizi neden ve ne zaman final yapacak?Dizinin final tarihi hakkında henüz net bir tarih belirlenmese de Kara Sevda bu sezon final yapacak. Dizinin neden final kararı aldığı hakkında da bir açıklama yapılmazken, hem senaryonun tükenmesi, hemde iyi bir yerde projenin noktalanması projenin bitirilmesine sebep olduğu iddia edildi.Dizi reyting sıralamasında ilk 4’teki yerini uzun zamandır korumayı başarıyor.